Výchozí reklama
Výchozí reklama
Články » Design/Trendy » Koupelny

Dřevojas: Nové koupelny 2015

Letošní novinky českého výrobce koupelnového nábytku Dřevojasu přinášejí na trh čerstvý vítr! Jak by ne, když se inspirovaly také na největších světových výstavách a veletrzích. Překvapí vás nejen originální tvary, ale i nabídka doposud neznámých povrchových úprav…

Model TOWER, novinka 2015
Zdroj: Dřevojas v.d.

„Kolekce Dřevojas 2015 jsou ovlivněny přírodou, zemitými odstíny a tvarovým minimalismem. Kromě vysoké kvality použitých materiálů a povrchových úprav jsme spojili síly s výrobcem luxusních umyvadel – německou značkou DURAVIT, která na trhu figuruje už od roku 1817. Hodně jsme se zaměřili také na detaily – za zmínku stojí třeba masivní dřevěné organizéry nebo protiskluzové podložky do zásuvek,“ vysvětluje na úvod Ing. Zdeněk Blažek, manager marketingu Dřevojasu, v. d., jednoho z největších a ryze českých výrobců koupelnového nábytku.

Výchozí reklama

TOWER

Nová kolekce TOWER je jedinečná pro umístění umyvadla tzv. na desku, přesněji na skleněnou desku v černém provedení, která je k horní ploše skříňky upevněna ve čtyřech bodech. „Pozornost jsme věnovali také úchytkám zásuvek – speciálně pro tento model vznikla řada zafrézovaných úchytek v provedení chrom/lesk. Jejich minimalistický design dá naplno vyniknout preciznímu zpracování nábytku a také povrchové úpravě,“ říká Ing. Zdeněk Blažek z Dřevojasu, a pokračuje: „Vůbec poprvé přináší Dřevojas úpravu dřevodekor „paluba“, který je inspirovaný dřevinami běžně používanými v loďařství.“ Model TOWER je k pořízení také ve vysokém bílém lesku nebo jakémkoliv jiném odstínu ze vzorníku barev RAL/NCS.

„Skříňka s umyvadlem může mít jednozásuvkové, nebo dvouzásuvkové provedení. Po otevření zásuvky budete překvapeni organizérem z lakovaného dřeva, který nabízí prostor pro uložení koupelnových nezbytností, a to včetně zásobníku na papírové kapesníčky,“ dodává Ing. Zdeněk Blažek. Za zmínku rozhodně stojí také zrcadlo s odkládací plochou, opatřené příjemným LED diodovým osvětlením a elektrickou zásuvkou.

 

ENZO

Novinkový model ENZO
Novinkový model ENZO

Řada ENZO je exkluzivní novinkou Dřevojasu. Spojuje v sobě jednoduchost, která tkví v čistých – ostrých rysech, zajímavé povrchové úpravy a dokonale padnoucí umyvadlo. Koupelnové skříňky ENZO jsou vybaveny špičkovým keramickým umyvadlem německé značky DURAVIT DURASTYLE s odkládací plochou po obou stranách,“ vysvětluje Ing. Zdeněk Blažek z Dřevojasu a pokračuje: „Při navrhování této kolekce nám byla opět inspirací příroda a zemité odstíny. Kromě povrchové úpravy vysoký lakovaný lesk bílá nebo béžová je k dispozici exkluzivní varianta VELVET TOUCH. Jde o lakovaný hluboký mat v odstínu béžová, který má na dotek strukturu lidské kůže. Nespornou výhodou povrchu VELVET TOUCH je také odolnost proti tvorbě otisků prstů.“

Model ENZO tvoří kromě závěsné skříňky s umyvadlem také vysoká doplňková skříň a v neposlední řadě i speciálně vyrobená galerka. Její boční strany, opatřené LED diodovými pásky, jsou lakovány vždy v totožném barevném odstínu se zbytkem sestavy. „Také zásuvky modelu ENZO je možné opatřit pořadačem v provedení lakované dřevo. A pozor – dno může být vybaveno speciální protiskluzovou podložkou, které zabrání, aby předměty v zásuvce jakkoliv „cestovaly“, dodává Ing. Zdeněk Blažek. 

…A co vy, který model vás oslovil?

Dřevojas, v. d.

Společnost Dřevojas je jedním z nejvýznamnějších a největších českých producentů a dodavatelů koupelnového nábytku na český i evropský trh. Téměř 70. letá tradice výroby se promítá do vysoké kvality provedení a zajímavého designu, který dokáže oslovit a zaujmout. Výjimečná je společnost Dřevojas také pro vývoj a výrobu vlastních keramických umyvadel k většině produktových řad, a to pod registrovanou evropskou značkou Dreja®, která dodává tomuto nábytku punc originality a nezaměnitelnosti. Firma se v současné době specializuje na výrobu koupelnového nábytku pro Českou republiku, Slovensko, ale i Rusko, Německo a stabilně také vyváží své výrobky do Švýcarska. Více informací naleznete na www.drevojas.cz .

 

Doporučte článek:

Doporučení článku e-mailem

Ohodnoťte článek:
5.0/5 (1 hlasů)

Hodnocení článku

5.0/5 (1 hlasů)

Další články z rubriky

Související články


Komentáře (0 celkem)

Článek zatím nemá žádné komentáře

Komentovat článek (pro komentář k článku se musíte přihlásit nebo registrovat )

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu