Výchozí reklama
Výchozí reklama
Články » Aktuality » Novinky

Novinka - Dlabací a vrtací přípravek VDP 200 / OPP Polička

Z dílny českého výrobce dřevoobráběcích strojů, firmy OPP Polička a.s., přichází na trh tesařského a truhlářského nářadí NOVINKA v podobě dlabacího a vrtacího přípravku VDP 200.

Dlabací a vrtací přípravek VDP 200
Zdroj: OPP Polička a.s.

Aktualizace a poznámka k článku: TENTO PRODUKT SE UŽ NEVYRÁBÍ.

Z dílny českého výrobce dřevoobráběcích strojů, firmy OPP Polička a.s., přichází na trh tesařského a truhlářského nářadí NOVINKA v podobě dlabacího a vrtacího přípravku VDP 200. Ten se jistě brzy zařadí mezi prodejní bestsellery firmy po boku oblíbeného kombinovaného dřevoobráběcího stroje UMDS 2A a řady profesionálních dřevoobráběcích strojů WMASTER.

Přípravek je v kombinaci s ruční elektrickou vrtačkou určen k vytváření podélných dlabů nebo pro přesné vrtání děr, a to jak do dřevních, tak do ocelových materiálů.  Zařízení disponuje podélným pojezdem, zdvihem a bočním posuvem jednotky. Tím je zajištěno nastavení ve všech třech možných osách. K ovládání slouží dvojice pák. Jedna pro pohyb nahoru a dolů, druhá pro podélný pojezd. K vytvoření podélného dlabu se používají truhlářské sukovníky, takže dlab je tvořen doslova krok za krokem střídáním zdvihu s posuvem jednotky. Díky tomu je možné bez větších problémů dlabat i širší otvory, a to vždy sukovníkem s příslušným průměrem. Pojezdem jednotky jsou v dlabu následně odstraněny drobné nerovnosti.

Výchozí reklama

Při vytváření hlubokých dlabů může být sukovník nastaven prodlužovacím dílcem. Pro výměnu nástroje je zařízení vybaveno aretací v horní poloze pojezdové jednotky. Rychlé a intuitivní ovládání zajišťuje výrobu přesného dlabu ve velmi krátkém čase.  Zařízení je provedeno z kvalitních materiálů zajišťujících dlouhodobou životnost, všechny části jsou navíc servisovatelné. To vše za velmi přátelskou cenu, která přesně vystihuje slogan „za málo peněz hodně muziky“.

Článek byl vytvořen ve spolupráci s firmou OPP Polička a.s.

Aktualizace a poznámka k článku: TENTO PRODUKT SE UŽ NEVYRÁBÍ.

Doporučte článek:

Doporučení článku e-mailem

Ohodnoťte článek:
5.0/5 (1 hlasů)

Hodnocení článku

5.0/5 (1 hlasů)

Další články z rubriky

Související články


Komentáře (0 celkem)

Článek zatím nemá žádné komentáře

Komentovat článek (pro komentář k článku se musíte přihlásit nebo registrovat )

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu