Výchozí reklama
Výchozí reklama
Články » Odborná témata » Software

SEMACZ přijede na veletrh WOOD-TEC s nejnovější verzí softwaru

Aktuální verzi softwaru SEMA vydanou v květnu tohoto roku s označením SEMA Experience V11.4 a některé z novinek připravované verze V11.5, bude na veletrhu Wood-Tec prezentovat firma SEMACZ s.r.o.

SEMA Experience - program vhodný pro tesaře, truhláře či výrobce dřevostaveb
Zdroj: Wood Tec 2011

„Tato verze je sama o sobě novinkou  a navazuje na úspěšnou verzi V11.3, jenž obdržela  hlavní cenu Zlatou tašku veletrhu Střechy Praha 2011. Každá sekce tohoto modulově stavěného programu pak má určité novinky a vylepšení tak, abychom uspokojili všechny uživatele našeho softwaru – ať už se jedná o tesaře, truhláře či výrobce dřevostaveb,“  uvedl Jiří Bartoš, jednatel firmy SEMACZ. Z novinek připravované verze bude možné shlédnout například Modul osového a uzlového 3D modelu konstrukce pro statické programy či „SEMA virtuální realitu“ nakreslené konstrukce s 3D prostorovým zobrazením známým z oblíbených 3D kin. S informacemi k těmto novinkám je možné se seznámit také www.sema-soft.cz.

Výchozí reklama

Veletrhu WOOD-TEC se firma účastní pravidelně. „Je to dobrá příležitost setkat se nejenom s našimi stávajícími zákazníky, ale zároveň oslovit i nové zájemce a na místě jim tak  ukázat možnosti softwaru, jednoduchost a intuitivnost ovládání a nezávazně je tak seznámit s možnostmi, které jim využití softwaru může přinést – úspora času a materiálu, přesná specifikace konstrukce pro zákazníka, možnost rozšíření výrobního programu a tím celkové zvýšení konkurenceschopnosti,“ dodal Jiří Bartoš.

Firma SEMACZ s.r.o. je výhradním zastoupením německé softwarové firmy SEMA Gmbh pro ČR a SR. Zaměřuje se na distribuci, školení a technickou podporu k softwaru a zároveň pracuje na jeho české lokalizaci pro jednotlivé verze. Pravidelně vydává 2x ročně, vždy v květnu a prosinci, novou verzi. „Mimo to zpracováváme i projekty koncových zákazníků či výrobních firem. Zejména se jedná o výrobní dokumentaci pro tesařské konstrukce, dřevostavby, srubové stavby či schody, data pro CNC centra, pro schody i šablony v měřítku 1:1 pro ruční výrobu, případně studie či vizualizace konstrukcí,“ upřesnil.

Zdroj: www.wood-tec.cz

Doporučte článek:

Doporučení článku e-mailem

Ohodnoťte článek:
0.0/5 (0 hlasů)

Další články z rubriky

Související články


Komentáře (0 celkem)

Článek zatím nemá žádné komentáře

Komentovat článek (pro komentář k článku se musíte přihlásit nebo registrovat )

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu