Výchozí reklama
Výchozí reklama

Komentáře pro článek

TRACHEA, s.r.o.: Overface … Absolutní novinka v nábytkářském průmyslu!

www_Overface_kuchyne_Trachea.jpg

Rozhodně zajímavou možností, jak netradičně uchopit design nábytku, přesněji nábytkových dvířek a dalších ploch, je Overface – digitální potisk. Nabízí skutečně zajímavý způsob jak zaujmout a vymanit se z tradičního pojetí designu nábytkových prvků.

Komentáře

Nalezeno: 10 záznamů, Zobrazeno: 1 - 10
pěkný design

Ahoj lidi, mám kámoše, co vyrábí nábytek na zakázku a mám u něho objednanou skříň. Dneska jsem se ale díky brouzdání po netu dozvěděla o Overfacu a viděla pěkné vzory na dvířkách u skříně, co by se mi taky líbili. Nevíte, jestli by mi taky i můj truhlář mohl u této firmy objednat dvířka od Trachey? Díky Miška K. ;-)

Re pěkný design:

Jo jo Míšo jde to já jsem už od truhláře objednávala overface. S objednáním mi pomohl on, na stránkách výrobce Trachea je formulář na objednání: http://www.trachea.cz/cz/overface . Šlo to hladce, nejsem technický typ, takže jsem byla za pomoc truhláře fakt vděčná. Ono i na těch stránkách je to dobře pochopitelné. Já si nechala potisknout celou šatnu :-)

vlastní motiv

Mám skříň velkou 2x2 a vymyšlený vlastní motiv. Máte někdo zkušenost s overfacem? Zajímá mě, jestli by šel opravdu udělat takto velký motiv na dvířka s vlastním nápadem?

Re: Lenka

Ahoj Lenko, já si nechala u té firmy Trachea potisknout abstraktním motivem – květinové srdce, vypadá super, http://www.trachea.cz/cz/overface/motivy/Abstraktni-motivy , skříň a nebyl s tím problém. Oni myslím dokážou realizovat potisk i větší plochy… takže se neboj, že by byl problém…

potisk

Ahoj taky jsem si vymyslela vlastní motiv a jsem rozhodnutá, že příští týden to půjdu zkusit k truhláři, jestli to tedy půjde u Trachey potisknout na dvířka. tak pak vám podám info, jak to probíhalo. Doufám, že nebudou problémy, ale jak už tady bylo zmíněno od Dany, tak snad půjde vše jako po másle a já se budu brzy těšit na pěkný nový dekor ve svém bytě :-))

Re Dana Makovicova

Ahoj, díky za informaci a za zkušenost.. určitě to zkusím nějak pořešit a pokusím se to zrealizovat. každopádně díky. až to bude zařízené, tak podám taky zprávu, jak to probíhá jak to vypadá. věřím, že to určitě ale dopadne dobře..

digi potisk

digitání potisk, to vypadá dobře.. já mám doma starší nábytek, ale věřím, že kdybych si vyměnila jen ty dvířka s nějakým pěkným potiskem, tak by to mohlo vypadat více moderně, což bych chtěla doma docílit,.. a co takhle údržba, má s tím někdo zkušenost? je to opravdu ditigání, není to něco jako tapeta, opravdu se to nijak nezničí? díky za odpovědi lidi!!

hotovo

Ahoj, tak píšu, že už mám vše zařízené. šla jsem přesně podle pokynů Dany a všechno šlo hladce, truhlář mi vyhověl a v pohodě prošel i můj vlastní motiv s větší velikostí. mám radost, že to dobře dopadlo a doma mi ten můj výtvor každý chválí :-DD no prostě 100% spokojenost,. je opravdu super, že to Trachea takto umožňuje,.

potisk

to je skvělý, že se to povedlo. ráda slyším že to funguje a probíhá vše v pořádku.. jen jak jsem psala řekne mi někdo jak to tedy vypadá asi tak na živo ten potisk? to se tedy jmenuje overface ano? trošku už jsem o tom četla, na internetu na obrázcích to vypadá dobře, ale stejně bych to nejradši viděla nejdříve na živo.. taková jistotka

Re Vlastimilka

no tak prosimtě ty potisky se opravdu jmenují overface, jinak u nás doma to vypadá fakt dobře, jak už jsem psala. prostě je to digitální potisk, takže se to opravdu nijak nezničí a vypadá to moderně, neni to jako třeba tapeta, která by se okamžitě sloupla, takže v pohodě,. nemusíš se ničeho bát :-))

Nalezeno: 10 záznamů, Zobrazeno: 1 - 10

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu