Výchozí reklama
Výchozí reklama
Články » Design/Trendy » Koupelny

Kreativita proměněná do koupelnového nábytku - Design / Trendy

Nechte se uchvátit výjimečným designem a atraktivními liniemi koupelnového nábytku, který si vás okamžitě podmaní…

Koupelnový nábytek Dřevojas - modelová řada QMAX - folie v červeném vysokém lesku
Autor: Dřevojas

Elegantní ornament

Zapomeňme na nudné variace nábytku v jednom barevném odstínu. Pokud namítnete, že více barev rovná se nesourodost, mýlíte se. Důkazem toho je koupelnový nábytek řady ORNAMENT z dílny tradičního českého výrobce nábytku – společnosti Dřevojas. Moderní a velmi trendy ornament v kombinaci bílé s černým nebo i bílým ornamentem, spolehlivě oživí vaši koupelnu. Stejný motiv navíc můžete zopakovat nejen na skříňce, ale i na rámu zrcadla a jednotlivé prvky tak decentně propojit. K lehkosti a vzdušnosti přispívá i závěsné provedení skříněk, do detailu však byly dotaženy také elegantní úchytky podlouhlého tvaru.

Výchozí reklama

Rudé retro

Vraťte se zpátky v čase a potěšte se nábytkovou módou minulosti ovšem v moderním pojetí! Řada Q MAX je výjimečná svými jemnými liniemi a zvolenými barevnými odstíny. Červená barva ve vysokém lesku z materiálu Senosan (speciální folie s nejvyšším stupněm lesku plně srovnatelným např. se sklem nebo laky) podtrhuje atraktivitu tohoto modelu, a nejen z hlediska designu, ale i díky praktičnosti a odolnosti folie vůči běžným mechanickým poškozením.
Řadu Q MAX společnosti Dřevojas můžete pořídit také ve vysokém lesku bílém nebo černém. Sestavu jednoduchých závěsných skříněk doplňuje galerka se zabudovaným osvětlením, a to i v hliníkovém provedení.


Podmanivá jemnost

Právě tou bezesporu disponuje koupelnový nábytek řady Q z dílny Dřevojasu. Na první pohled upoutá zvolená povrchová úprava – folie v atraktivním dekoru exotické dřeviny wenge, která dobře kontrastuje s bílými boky nábytku a nechá vyniknout ladnému tvaru hranatého keramického umyvadla. Zajímavý je i design modelu - zásuvkové provedení spodní skříňky s umyvadlem, kterou lze volit v rozměrech 60, 70 a 80 cm, tedy přesně na míru vašim potřebám. Dalším úložným prostorem je doplňková vysoká skříň, která je opatřena soft - closing systémem usnadňujícím její otvírání i zavírání. Sestavu lze volit rovněž v provedení bílá, bordó, antracit nebo dřevodekoru bříza či variantě wenge, doplněné o aluminiové hrany dekorující zásuvky.

Dřevojas, s.r.o.
Společnost Dřevojas je významným českým producentem a dodavatelem koupelnového a hotelového nábytku na český i evropský trh. Více jak 60. letá tradice výroby se promítá do vysoké kvality provedení a zajímavého designu, který dokáže oslovit a zaujmout. Výjimečná je společnost Dřevojas také pro vývoj a výrobu vlastních keramických umyvadel k většině produktových řad, a to pod registrovanou evropskou značkou dreja®, která dodává tomuto nábytku punc originality a nezaměnitelnosti. Firma se v současné době specializuje na výrobu koupelnového nábytku pro Českou Republiku, Slovensko, ale i Rusko, Švédsko, Německo, Rakousko, Maďarsko a stabilně také vyváží své
výrobky do Švýcarska. Více informací naleznete na www.drevojas.cz.

Doporučte článek:

Doporučení článku e-mailem

Ohodnoťte článek:
0.0/5 (0 hlasů)

Hodnocení článku

0.0/5 (0 hlasů)

Další články z rubriky

Související články


Komentáře (1 celkem)

  • Václav Jánský: Koupelna Neděle 10. Březen 2024 20:22
Komentovat článek (pro komentář k článku se musíte přihlásit nebo registrovat )

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu