Výchozí reklama
Výchozí reklama
Nalezeno: 43 záznamů, Zobrazeno: 1 - 15

Nábytek Jindřicha Halabaly vznikl v minulém století, jeho obliba ale trvá dodnes

Ivan_Halabala.jpg

Jindřich Halabala byl a stále je legendou českého nábytkářství. Tento návrhář, publicista a pedagog prochází z Koryčan na Kroměřížsku.

Čeští výrobci založili Asociaci českého průmyslového designu

cena_halabala_2020.jpg

České firmy, které se dlouhodobě věnují oblasti průmyslového designu společně založily Asociaci českého průmyslového designu. Asociace byla založena s cílem podpory a propagace designu, spolupráce se státními a vzdělávacími institucemi, ochrany duševního vlastnictví, spolupráce mezi jednotlivými členy a zvyšování  obecného povědomí o designu u široké veřejnosti.

Jak na rekonstrukci koupelny?

Rada_Q_MAX_expresni_set_drevodekor_cafe_foto_zdroj_Drevojas.jpg

Čeká vás v nejbližší době přestavba koupelny? Pak se vám určitě bude hodit několik šikovných rad, na co si při ní dát obzvlášť pozor.

POZVÁNKA: Speciální expozice SCÉNA: Inspirace & Trendy 2016

pozvanka2016_.jpg

Srdečně vás zveme na 3. ročník expozice s interiérovými trendy Scéna: Inspirace & Trendy, která se koná v rámci veletrhu For Furniture 17. až 20. března 2016 v areálu PVA v Letňanech.

Český dětský nábytek a kuchyňské prkénko jsou letos nejlepší na světě

01-fantasy-detsky-nabytek-reddot.jpg

Zatímco ceny pro české židle nebo sklo se už berou téměř jako samozřejmost, dětský nábytek v nejprestižnější světové designérské soutěži bodoval poprvé. Nábytková řada Fantasy od studia MY DVA Group získala Red Dot Design Award Winner 2014 v kategorii produktového designu.

Nejlepší designéři získali Ceny šéfredaktorů Designbloku

Tjep-bronze-age_Designblok-2014.jpg

Porota složená ze šéfredaktorů českých médií, zahraničních novinářů a ředitelů Designbloku vybrala Ceny šéfredaktorů Designbloku, které každoročně udílí nejpovedenějším prezentacím ročníku. V letošním roce se rozhodovalo celkem v deseti kategoriích a výběr byl vzhledem k rekordnímu množství účastníků opravdu těžký.

JAK NAFOUKNOUT KOUPELNU? 10 zajímavých tipů pro Vás...

Drevojas_koupelnovy_nabytek_model_SINGLE_provedeni_briza_foto_zdroj_Drevojas.jpg

Je také vaše koupelna miniaturních rozměrů? Pak neklesejte na mysli, s našimi chytrými typy lze i ze stísněného prostoru vytvořit komfortní místo pro denní hygienu i relax. Podívejte se sami ...

POZVÁNKA: Speciální expozice SCÉNA: Inspirace & Trendy 2014

pozvanka.jpg

Srdečně vás zveme na prohlídku speciální expozice SCÉNA: Inspirace & Trendy 2014, která je součástí veletrhu For Furniture – 20. - 23. března 2014 v areálu PVA EXPO Praha v Letňanech.

Trachea - KUCHYŇSKÉ SESTAVY NOVÉ GENERACE

Trachea_novinka_2013_folie_rada_unibarvy_kaschmir_foto_zdroj_Trachea__2_.jpg

Pod slovem kuchyně si každý představí podobný obrázek: horní a dolní řada stejných skříněk, spotřebiče. Ovšem, dnešní kuchyňská sestava může mít zcela atypické provedení! Pryč s klasikou…

Design: Jak vzniká světový design v českých podmínkách?

Roman_Ulich_designer_společnosti_M_T.jpg

Rozhovor s designérem, který získal mezinárodní ocenění RED DOT – p. Romanem Ulichem ze společnosti M&T, jejichž kliky MAXIMAL / MINIMAL JSOU ozdobou letošního DESIGN BLOKu. Jde v historii vůbec poprvé, o udělení této ceny českému produktu v segmentu okenního a dveřního kování.

U nás podáváme na stůl i na sekeru!

01-stul-sekery.jpg

Až budete zvát hosty na návštěvu, můžete klidně řici, že u vás dáváte i na sekeru! Nový neotřelý design stolu od Duffy London - podívejte se …

DESIGN: Kuchyňské doplňky - Čajový strom

01-teatree.jpg

Čajový strom jako je tento jste ještě neviděli! Esteticky úžasné all-in-one řešení pro přípravu a podávání čaje kombinuje dřevo a sklo.

PODNIKÁNÍ: Hraje hlavní roli u vašeho výrobku design? Nenechte si ho napodobit, ochranu zajistí průmyslový vzor

upv-500.gif

Ten narozdíl od užitného chrání pouze vzhled předmětu a jeho tvar. Poradíme, jak a kde si nechat průmyslový vzor zapsat a kolik vás to bude stát na poplatcích.

Design, trendy: NAUČTE SVOU KUCHYŇ FRANCOUZSKY!

Trachea_nabytkova_dvirka_dodatecna_uprava_PATINA_PROVNCE_modrin_latte_foto_zdroj_Trachea.jpg

Líbí se Vám jednoduchý francouzský styl, který působí elegantně a sází na příjemné tvary a dekory ve stylu opotřebovaného masivního dřeva? Pak zbystřete… máme novinky!

Designéři stvořili houpací kozu či oblázkové vázičky

designer-jaroslav-jurica.jpg

Královské Poříčí - Už jste někdy viděli houpací kozu, dřevěný tabulet nebo keramickou vázičku, která vypadá jako oblázek?

Nalezeno: 43 záznamů, Zobrazeno: 1 - 15

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu