Výchozí reklama
Výchozí reklama
Články » Design/Trendy » Kuchyně

Trachea: Jak se v kuchyni cítí lilek?

A jeden z nových dekorů pro kuchyňský nábytek je zde – lilek v lila odstínu…. Více v přiložené aktualitě od českého výrobce Trachea.

T.acrylic vanilka, lesk, lilek
Zdroj: Trachea

Fosfor, vápník, hořčík, železo či mangan… ne nebojte, nejsme v chemické laboratoři… ale pouze ukazujeme, jakým silákem je v kuchyni známá zelenina lilek. A stejnou sílu a energii dodává jeho lila fialkový odstín i novému dekoru pro rok 2017 na nábytku.

Výchozí reklama

„Fialová barva hravě zvládne oživit interiér a například se světlejšími odstíny může tvořit fantastickou kombinaci. Tomuto účelu mohou posloužit nábytková dvířka T.acrylic v novinkové lilek matné povrchové úpravě,“ prozrazuje Martin Dusík, vedoucí obchodního oddělení společnosti Trachea, největšího českého výrobce nábytkových dvířek a zároveň dodává: „Akrylátové povrchy, jako právě T.acrylic, patří k těm nejkvalitnějším. Teplo i vlhkost pro ně nejsou překážkou, takže jsou předurčeny k použití v kuchyni nebo koupelně. Navíc jejich matná varianta eliminuje otisky prstů, což je právě v kuchyni velká výhoda.“ Odolnost akrylátových dvířek dokládá i prodloužená pětiletá záruka.

A proto na otázku – Jak se cítí lilek v kuchyni? – odpovídáme: Jako ryba ve vodě!

TRACHEA, a.s.
Společnost TRACHEA je největším českým výrobcem komponentů - dvířek pro nábytkářský průmysl, který se na trhu pohybuje již od roku 1996. Významná část její činnosti se soustředí na produkci nábytkových dvířek pro celý interiér včetně komerčních prostorů, více méně zaměřenou na dvířka kuchyňská. Za dobu své existence se společnost vypracovala do špičky výrobců v tomto oboru, nezastupitelný podíl na tom má vysoce moderní výrobní technologie, obsáhlost produktových řad a patnáctileté zkušenosti v tomto oboru. TRACHEA spolupracuje s více jak sty maloodběrateli i prestižními velkoodběrateli, významné partnerství ji pojí s dodavateli špičkových materiálů pro výrobu nábytkových komponent. Více o společnosti na www.trachea.cz a www.overface.cz .

Doporučte článek:

Doporučení článku e-mailem

Ohodnoťte článek:
5.0/5 (1 hlasů)

Další články z rubriky

Související články


Komentáře (0 celkem)

Článek zatím nemá žádné komentáře

Komentovat článek (pro komentář k článku se musíte přihlásit nebo registrovat )

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu