Výchozí reklama
Výchozí reklama
Nalezeno: 7 záznamů, Zobrazeno: 1 - 7

Pozvánka: Konference INTERIÉRY 2021

pozvanka_konference_2021.JPG

Ve čtvrtek 4. listopadu 2021 se koná jubilejní 10. ročník konference INTERIÉRY, která je určena interiérovým designérům, architektům, výrobcům nábytku a dalším profesionálům z oboru interiérů. Akce bude probíhat v Brně, na BVV v přednáškovém sále Rotunda, který má úžasnou atmosféru. Program přednášek je již znám a těšit se můžete na mnoho zajímavých témat, která mají posluchače posunout v kreativním myšlení a k inovacím, dodat odvahu k úžasným realizacím a uskutečnění svých vizí.

Pozvánka na ONLINE konferenci INTERIÉRY

pozvanka_konference_interiery_2020.jpg

Chtěli bychom vás pozvat na konferenci Interiéry, která se letos koná on-line a je bezplatně zcela pro všechny diváky. S letošní pandemií je skloňování slova „virtuální“ více než časté. Ještě než tato nepříjemná a komplikovaná doba nastala, měli organizátoři s tématem letošní konference INTERIÉRY jasno a ani netušili, jak bude téma aktuální. Ústřední téma má totiž název „doba virtuální & doba vizuální“.

Pozvánka: Konference Interiéry - Místo, kde se design potkává s businessem

pozvanka_konference.jpg

Celoživotní vzdělávání a získávání nových informací je pro práci interiérové architekta nezbytností. Kromě čtení článků a návštěv veletrhů je v České republice těchto možností poskromnu. Nejvýznamnějším projektem v oblasti navrhování a zařizování interiérů je konference Interiéry, která se koná již od roku 2012. Letos akce proběhne dokonce na půdě univerzity, což její postavení ještě umocňuje.

Pozvánka: Blíží se konference Dřevostavby v praxi

drevostavby-v-praxi.png

Ve dnech 19. a 20. října se bude v hotelu Skalský Dvůr u Bystřice nad Pernštejnem konat již 11. ročník konference Dřevostavby v praxi, jejímž generálním partnerem bude opět společnost Rigips.

Pozvánka: Konference „Stavby z přírodních materiálů Praha 2017“

plakát_nový.jpg

Spolek Baobaby srdečně zve širokou veřejnost na konferenci „Stavby z přírodních materiálů Praha 2017“, která se koná v Kulturním středisku Domovina v Holešovicích v Praze, od pátku 10.3. do neděle 12.3.2017. Víkend plný přednášek, podnětných setkání i rozhovorů proběhne již počtvrté. „Hvězdami 4. ročníku konference jsou významní zahraniční hosté profesor Gernot Minke a stavitelka Sigi Koko“, sdělil organizátor konference Viktor Karlík z Baobaby z.s.

POZVÁNKA: Mezinárodní konference Trendy v nábytkářství a bydlení 2016

tnb-2016-title.jpg

Lesnická a dřevařská fakulta Mendlovy univerzity v Brně, Ústav nábytku, designu a bydlení, zve odbornou veřejnost z oblasti tvorby a výroby nábytku na 4. ročník mezinárodní konference Trendy v nábytkářství a bydlení 2016, která se koná ve dnech 11.–12. května 2016 na zámku ve Křtinách, v prostředí Chráněné krajinné oblasti Moravský kras.

POZVÁNKA: Mezinárodní konference Trendy v nábytkářství a bydlení 2013

logo-Trendy_v_nábytkářství_a_bydlení_2013.jpg

Lesnická a dřevařská fakulta Mendlovy univerzity v Brně, Ústav nábytku, designu a bydlení, zve odbornou veřejnost z oblasti tvorby a výroby nábytku na 3. ročník mezinárodní konference Trendy v nábytkářství a bydlení 2013, která se koná ve dnech 22.–23. května 2013 na zámku ve Křtinách, v prostředí Chráněné krajinné oblasti Moravský kras.

Nalezeno: 7 záznamů, Zobrazeno: 1 - 7

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu