Výchozí reklama
Výchozí reklama
Články » Aktuality » Pozvánky

Pozvánka: Konference Interiéry - Místo, kde se design potkává s businessem

Celoživotní vzdělávání a získávání nových informací je pro práci interiérové architekta nezbytností. Kromě čtení článků a návštěv veletrhů je v České republice těchto možností poskromnu. Nejvýznamnějším projektem v oblasti navrhování a zařizování interiérů je konference Interiéry, která se koná již od roku 2012. Letos akce proběhne dokonce na půdě univerzity, což její postavení ještě umocňuje.

Každým rokem probíhá jedno hlavní téma. Loni to bylo téma minulosti a budoucnosti, letos nás čeká „design & bussiness“. Posluchači se tak dozví i řadu zajímavých informací z pohledu podnikání, o čemž se téměř nehovoří. Když vedete studio s několika profesionály, řešíte finance, když pracujete na IČO jako freelancer, řešíte finance, když děláte klientovi nabídku – jde zase o finance. Business prostě k této činnosti patří. Všichni z oboru dobře vědí, že to není jen o kreativitě!

Konference je určena profesionálům, tedy interiérovým architektům, designérům, výrobcům a dodavatelům interiérového zařízení, ale také akademikům, studentům a novinářům z odborných médií.

Na co letos mohou posluchači těšit?

Výchozí reklama

Proběhnou přednášky s tématy, jako je například „Fotografie prodává design“, kterou si připravil zkušený fotograf Jiří Ernest nebo téma „Principy fungujícího designu“ od Jana Kramoliše z univerzity Tomáše Bati ve Zlíně. Velmi praktická bude přednáška „Interiér jako nástroj prodeje“, kterou odprezentuje Jan Šolta, který se podílel například na konceptech restaurací Plzeňského Prazdroje a externě přednáší na UK a VŠE v Praze. Mezi přednášející patří i úspěšný designér Petr Novague a Jaroslav Juřica nebo Jan Fišer, jež vyučuje na Fakultě architektury ČVUT v Praze a Fakultě umění UJEP v Ústí nad Labem. Dotkneme se i tématu marketingu a sebeprezentace. Na téma prezentace v médiích bude hovořit designérka Martina Pištěláková, které má řadu zkušeností s televizními pořady o bydlení. Posluchače dále čekají novinky o oblasti softwaru, kování a dalších materiálů. Trefná bude i přednáška s tématem „Design bez financí končí jen na papíře“, jež si připraví specialista Tomáš Němčík. Celkem proběhne v jeden den více než 20 krátkých a výstižných přednášek.

Celý program najdete v průběhu září na webových stránkách akce www.konference-interiery.cz

Konference Interiéry se koná 7. listopadu na Mendelově univerzitě v Brně, v moderní posluchárně budovy Q. Přihlašování na akci probíhá on-line na webu www.konference-interiery.cz. K projektu vychází i další číslo odborného magazínu Interiéry, jehož druhou stranou je sborník přednášek z konference. Posluchači si mohou při registraci objednat také box se vzorky materiálů, který si pak bezplatně vyzvednou.

Doporučte článek:

Doporučení článku e-mailem

Ohodnoťte článek:
5.0/5 (1 hlasů)

Hodnocení článku

5.0/5 (1 hlasů)

Další články z rubriky

Související články


Komentáře (0 celkem)

Článek zatím nemá žádné komentáře

Komentovat článek (pro komentář k článku se musíte přihlásit nebo registrovat )

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu