Výchozí reklama
Výchozí reklama
Nalezeno: 7 záznamů, Zobrazeno: 1 - 7

TRACHEA: Akrylát k nerozeznání od skla!

GLAXX_piskova_seda_lesk_kralovska_seda_mat_obyvaci_pokoj_foto_zdroj_Trachea.jpg

Kalené sklo na dvířka skříněk = nejde! Kalené sklo a navrtat do něj poličku = nejde! .... I přes svoji neutrální skleněnou krásu je někdy kalené sklo v interiéru pro své uživatele oříškem... jeho vtipnou alternativou, která sklo výborně imituje a přitom je i praktická pro další užívání, je novinkový materiál na nábytek a obklady stěn - GLAXX = akrylát s příměsí drceného skla.

HETTICH ČR: Fascin[action] – Okouzlení možnostmi

Fascin_Action__00.jpg

Společnost Hettich ČR v polovině roku 2018 přichází na trh se svou novou marketingovou platformou Fascin[action], jejíž cílem je prezentovat zájemcům o nadčasové a kvalitní bydlení spoustu možností, které nabízí špičkové nábytkové kování v návrhu nábytku 21. století. Již samotný název překladu evokuje okouzlení akcí. A určitě právem.

HETTICH ČR: Závěsy Sensys pro dveře s malou tloušťkou

300201_1701_Duenntuer_w1000.jpg

Stále častějším požadavkem nábytkové tvorby je možnost využití tenkostěnných materiálů ve funkci dvířek a pohledových ploch. Nabídka vhodných konstrukčních prvků tak usnadňuje montáž i netradičních ušlechtilých materiálů. Společnost Hettich ČR přichází na trh s hned s několika miskovými závěsy Sensys, které jsou určeny pro dveře s malou tloušťkou.

HETTICH ČR: Závěsy Sensys v barvě černého obsidiánu

SensysObsidianschwarz_w1000.jpg

V nábytkové tvorbě poslední doby se stále více projevují požadavky zákazníků, nábytkových designérů i výrobců ve větším využití kontrastních ploch a potlačení rušivých elementů. Již dlouho se projevují snahy o představení velkých pohledových ploch, které jsou prosty zbytečných rušivých elementů. Zatímco úchytky narušují estetickou harmonii především v klidovém stavu, závěsy, tlumiče a další konstrukční prvky jsou výrazně viditelné při funkčním využití nábytku.

M&T: Zamelte panty!

pant_hranaty_obyvaci_pokoj_foto_zdroj_M_T.jpg

Nebojte se zamlít panty... ale ...u dveří! Nabídka je široká a hlavně = panty mají ladit! S čím a jak? Více v přiloženém tipu od českého výrobce dveřního kování - spol. M&T bratrů Ulichových.

HETTICH ČR: Závěsy pro silné dveře v programu Sensys

Sensys-8631i.jpg

Mimořádně úspěšnou a konstrukčně velmi bohatou řadu závěsů Sensys společnosti Hettich ČR snad není třeba příliš představovat ani odborné, ani laické veřejnosti. Závěsy Sensys již pěknou řádku let zaujímají významné postavení na trhu díky dokonalému spojení techniky a designu, který stále více nabývá na důležitosti v moderní nábytkové tvorbě. Podívejte se na novinky v této oblasti nábytkového kování ...

Sensys: Závěs s nulovým přesahem do světlosti a úhlem otevření 165°

Scharnierkomposition_1800x1800px_Paradise.jpg

V konstrukci nábytku je velmi častým požadavkem zákazníků komfortní přístup do korpusu skříňky, maximální využití úložného prostoru a případně i možnost pohodlného vysunutí vnitřních zásuvek. Pro tento účel se velmi dobře uplatní závěsy Sensys s nulovým přesahem do světlosti a širokým úhlem otevření 165°, které společnost HETTICH nabízí truhlářům i nábytkářům hned ve třech modelových řadách.

Nalezeno: 7 záznamů, Zobrazeno: 1 - 7

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu