Výchozí reklama
Výchozí reklama
Články » Odborná témata » Software

Dietrich's – tesařský software budoucnosti

Společnost Dietrich's, zabývající se již 30 let vývojem specializovaného softwarového řešení pro tesaře, truhláře a stavitele dřevostaveb, představí jako již tradiční vystavovatel na veletrhu Pragoligna novou verzi softwarového řešení pro projektování dřevěných konstrukcí.

Společnost Dietrich's
Zdroj: Veletrh Pragoligna 2012

Naši obchodní a techničtí zástupci této německé vývojářské firmy Vám rádi a ochotně ukážou, proč je software Dietrich's nejvíce používaným a nejrozšířenějším softwarem u českých a slovenských dřevozpracujících podniků a škol zaměřených na výuku tesařského, truhlářského a dřevozpracujícího řemesla.

Výchozí reklama

I letos představí společnost Dietrich's novinky v oblasti software pro konstrukci dřevostaveb a tématy s tímto oborem úzce spojenými. Od minulého, před dvěma lety konaného veletrhu, rozšířila společnost Dietrich's své reference o mnoho nových společností, zabývajících se tesařskou, truhlářskou a dřevozpracující tématikou. Díky získaným prostředkům investovaným do vývoje softwaru, společnost Dietrich's vyvinula nejen nové funkce, ale komplet celé nové moduly, které nechávají naší konkurenci daleko v pozadí.

Hlavní moduly v nové verzi lze zmínit např.:

  • Statika dřevěných a ocelových prvků podle EC 5 s výrazným posunem v integrování českých národních dodatků
  • Styčníkové plechy, příložky a skrytá kování pro moderní typy dřevostaveb
  • Integrace stavební fyziky do modulu pro statiku
  • Kombielementy – modul, se kterým na několik kliknutí vytvoříte oplocení nebo lešení kolem stavby, veškeré vnitřní vybavení, sanitu, elektro, drobné prvky venkovní architektury jako okenice, zdobení anebo například různé druhy opracování, vrtání apod
  • Modul pro propojení softwaru Dietrich's se zaměřovacími geodetickými přístroji
  • Kompletně nový profil propojený s profilem původním

Všechny nově vyvinuté funkce nemá smysl popisovat, každý z nových modulů jich má několik desítek!

O kvalitě a propracovanosti softwaru Dietrich's se přijďte přesvědčit na náš stánek po čas konání veletrhu Pragoligna 2012, anebo kontaktujte naše obchodní a technické zástupce a nechte si software Dietrich's nezávazně předvést u Vás ve firmě! Začít se získáváním informací o softwaru pro konstrukci dřevostaveb s nejdelší tradicí v Čechách a na Slovensku můžete na našem nově spuštěném webu www.dietrichs.cz , který Vás již nasměruje k dalším informacím na naše uživatelské fórum, kde naleznete příručky, typy a triky a nespočet rad od uživatelů softwaru Dietrich's.

Těšíme se na Vás!

Za Dietrich's tým
Ing. Josef Humhal
Tel.: +420 733 64 84 30
E-mail: j.humhal@dietrichs.com
www.dietrichs.cz

Zdroj: Veletrh Pragoligna 2012

Doporučte článek:

Doporučení článku e-mailem

Ohodnoťte článek:
0.0/5 (0 hlasů)

Hodnocení článku

0.0/5 (0 hlasů)

Další články z rubriky

Související články


Komentáře (0 celkem)

Článek zatím nemá žádné komentáře

Komentovat článek (pro komentář k článku se musíte přihlásit nebo registrovat )

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu