Výchozí reklama
Výchozí reklama
Články » Odborná témata » Software

DIETRICH´S: Oblíbenost software spočívá ve snadném a intuitivním zadání

Ukázka šikovnosti jednoho ze zákazníků firmy Dietrich´s ...

DIETRICH´S - rozhledna

Milí čtenáři,
dovolujeme si vás seznámit s ukázkou šikovnosti jednoho ze zákazníků firmy Dietrich´s, která je předním dodavatelem software pro stavební činnosti, ale také pro tesaře, truhláře a nábytkáře. Petr Čechák z Prahy, který je velkým obdivovatelem a příznivcem rozhleden, využil fotografie rozhledny, postavené na Šibeničním vrchu, aby vyzkoušel své zkušenosti a dovednosti při nácviku práce a ovládání programového vybavení Dietrich´s. Fotografie rozhledny byly pro něj dostatečným podkladem pro vytvoření dokonalého modelu vyobrazené rozhledny. Využil modul DICAM pro volné 3D modelování. Představovaný výsledek je důkazem, jak jednoduché a intuitivní zadávání a modelování v softwaru firmy Dietrich´s opravdu je.

Výchozí reklama

Důležité je však třeba poznamenat, že výsledek zkušebního modelování vznikl před jakýmkoliv zaškolením! Podle Petra Čecháka to byla „pouze“ malá příprava na školení, na které se aktivně připravoval v rámci samostudia. Po konzultaci s pracovníky firmy Dietrich´s jsme se dozvěděli, že projekt byl zpracován zcela bez chyb a dotažen do posledního detailu.

PV

Doporučte článek:

Doporučení článku e-mailem

Ohodnoťte článek:
0.0/5 (0 hlasů)

Hodnocení článku

0.0/5 (0 hlasů)

Další články z rubriky

Související články


Komentáře (0 celkem)

Článek zatím nemá žádné komentáře

Komentovat článek (pro komentář k článku se musíte přihlásit nebo registrovat )

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu