Výchozí reklama
Výchozí reklama

Úložné prostory

Nalezeno: 19 záznamů, Zobrazeno: 1 - 15

Tiny Space: Plnohodnotné komfortní bydlení na malém prostoru (Hettich)

Interzum_Tiny_Spaces_PR_122019a_w1000.jpg

Na veletrhu Interzum 2019 zajímavé řešení malého prostoru k bydlení představila společnost Hettich, kde na pouhých 18 m2 půdorysné plochy představila inteligentní řešení variabilní konstrukce nábytku. Jak je toto téma atraktivní a aktuální? To ukázal obrovský zájem návštěvníků.

Zpřístupnění úložného prostoru: Otočná police Hettich Comfort Spin

csm_18137_Banner_Start_ComfortSpin_web-Awards_DE_98e9c06c92.jpg

I sebevětší úložný prostor se může stát noční můrou, pokud přístup k uloženým věcem není snadný a rychlý. Se zajímavým řešením otočného talíře či police Comfort Spin přichází jeden z největších výrobců nábytkového kování, společnost Hettich.

JAP: Efektně a bez vrtání!

obklad_EFEKTA_s_prislusenstvim_obyvaci_pokoj_foto_zdroj_JAP_FUTURE___12_.jpg

Šikovný tip, jak jednoduše řešit poličky či jiné úložné systémy v našich interiérech…

Dobrá práce: Jak se dělá obytná dodávka? V českých vozech KRS jsou unikátní technologie

01_cruiserline-zboku-zvenku.jpg

Dnes se podíváme na výrobu nábytku z malinko jiného soudku ... lépe řečeno dodávky. Dvacet let už na okraji malé vesničky Malý Malahov na pomezí Plzeňska a Domažlicka vyrábějí obytné automobily značky KRS. Za tu dobu jich vznikla bezmála tisícovka. Jak to v podobných případech bývá docela často, velký vliv na tom měla náhoda.

HETTICH ČR: Fascin[action] – Okouzlení možnostmi

Fascin_Action__00.jpg

Společnost Hettich ČR v polovině roku 2018 přichází na trh se svou novou marketingovou platformou Fascin[action], jejíž cílem je prezentovat zájemcům o nadčasové a kvalitní bydlení spoustu možností, které nabízí špičkové nábytkové kování v návrhu nábytku 21. století. Již samotný název překladu evokuje okouzlení akcí. A určitě právem.

Trachea: Do předsíně akryláty!

t.acrylic_pískova_seda_mat_capuccino_lesk_bok_seda_londyn_mat_foto_zdroj_trachea__1_.jpg

Velkoformátové šatní skříně potřebují kvalitní povrch... mezi vhodné patří akrylát... proč? Informace přináší český výrobce nábytkových dvířek - společnost Trachea.

Zavřete šatnu stylovými dveřmi

Celosklenene_dvere_strong_foto_zdroj_J.A.P..jpg

Šatnu nemusíme zavírat jen příčkou se standardními dveřmi. Nechte se inspirovat designovým kouskem z dílny českého výrobce J.A.P.

Podnikání - Techo: Dodat vybavení Buckinghamského paláce je prestiž. Nyní vybaví showroomy Škody Auto.

techo-jiri-kejval.jpg

Pražský výrobce kancelářského nábytku Techo je podle svého zakladatele Jiřího Kejvala posledních patnáct let v zisku. Loni firma utržila 1,5 miliardy korun a její výdělek byl 46 milionů. Jednou z důležitých zakázek firmy pro rok 2015 je projekt na vybavení interiéru showroomů automobilky Škoda po Evropě.

Trendy v nábytku: Nábytek se "zjizvenou kůží"

01-Alon-dodo-Nabytek-se-zjizvenou-kuzi.jpg

Spousta jizev, tmavý vzhled a přesto velice podvedený kousek nábytku od izraelského designéra.

Design, trendy: Dřevěný němý sluha v zajímavém moderním italském designu

01-nemy-sluha-tusciao.jpg

Flexibilní němý sluha s designem panoramatu italského města se přizpůsobí vaší místnosti i obleční.

Design, trendy: Pořiďte si smyčku, háčky jsou out!

01-hacky-na-zed.jpg

Máme pro vás tip, jak jednoduše zatraktivnit předsíň, či chodbu pomocí moderní smyčky sloužící místo obyčejných háčků na zeď. Složení a rozložení je velice snadné a zaujme i množstvím barevných provedení.

Český dětský nábytek a kuchyňské prkénko jsou letos nejlepší na světě

01-fantasy-detsky-nabytek-reddot.jpg

Zatímco ceny pro české židle nebo sklo se už berou téměř jako samozřejmost, dětský nábytek v nejprestižnější světové designérské soutěži bodoval poprvé. Nábytková řada Fantasy od studia MY DVA Group získala Red Dot Design Award Winner 2014 v kategorii produktového designu.

Zajímavý praktický dřevěný věšák s úložným prostorem

dreveny_vesak_s_uloznym_prostorem.jpg

Nevíte kam po příchodu domů rychle odložit klíče, poštu, blůzku nebo kabelku? Máme pro vás řešení od portugalského designéra ...

Vestavěné skříně - trend současného vybavení interiérů - STAKO

stako3__2_.jpg

Pokud máte doma prostor nestandardní velikosti, kam byste rádi umístili přebytečné věci, vyplatí se vám porozhlédnout se po vestavěných skříních. Vestavěné skříně nejsou trendem moderního vybavení interiéru jen tak bezdůvodně. Jsou značně oblíbené zejména pro svou užitečnost a přizpůsobivost téměř do jakýchkoliv prostor.

WOOD-TEC 2013: Tři revoluční novinky nábytkového designu pod značkou BLUM

Blum_box0604_3-TANDEMBOX.jpg

Na rozlehlé ploše velethu WOOD-TEC byly představeny netradiční možnosti použití nábytkového kování osvědčených výrobních programů společnosti BLUM. Své důstojné místo však našly i tři novinky, připravené pro evropský trh ...

Nalezeno: 19 záznamů, Zobrazeno: 1 - 15

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu