Výchozí reklama
Výchozí reklama
Články » Design/Trendy » Úložné prostory

Vestavěné skříně - trend současného vybavení interiérů - STAKO

Pokud máte doma prostor nestandardní velikosti, kam byste rádi umístili přebytečné věci, vyplatí se vám porozhlédnout se po vestavěných skříních. Vestavěné skříně nejsou trendem moderního vybavení interiéru jen tak bezdůvodně. Jsou značně oblíbené zejména pro svou užitečnost a přizpůsobivost téměř do jakýchkoliv prostor.

Vestavěná skříň do ložnice od firmy STAKO
Zdroj: STAKO

Řešení na míru

Vestavěné skříně STAKOVestavěné skříně jsou nejen praktickým, ale i designovým a komfortním řešením, které díky výrobě na míru s využitím různých druhů materiálů pasují kamkoli si jen vzpomenete. Za zmínku stojí i výroba nábytku a úložných prostor z bambusu, ratanu nebo žaluzií. Zákazníci si mohou vybrat z více než stovky zajímavých dekorů. Do nábytku lze zakomponovat také množství praktických doplňků, jako jsou botníky, koše, kravatníky, sklopné tyče nebo zásuvky. Výhodou řešení na míru je individuální přístup, který v současnosti každý ocení.

Vybírejte podle výsledků testu kvality

Vestavěné skříně - STAKOChcete-li si vestavěnou skříň pořídit a přemýšlíte, u jaké společnosti si ji necháte vyrobit, může Vám pomoci sledování testů kvality, které si vždy pro porovnání vyberou různá kritéria. Na výrobce vestavěných skříní se nedávno zaměřil například iTEST deníku Právo. V tomto testu porovnávala redakce výrobce zejména dle ceny dopravy, montáže, termínu dodání, záruky a dále se zaměřila i na hodnocení nabídky dekorů, povrchů či materiálů. Kdo v hodnocení zvítězil?

Vítězem testu se stala česká firma Stako, která realizuje objednávky v Praze a okolí. Redakce kladně hodnotila zejména rozsáhlou nabídku dekorů, barevnosti interiéru a velkého množství materiálů a rámů. Stako je rodinnou firmou, která se na trhu vyskytuje již 15 let a specializuje se mimo vestavěné skříně i na výrobu nábytku na zakázku. Cena nábytku je v porovnání s ostatními výrobci průměrná, ale je v ní započtena doprava i montáž. Za zmínku stojí dlouhá záruční doba, která činí 5 let.

3D návrh vestavěné skříně - STAKONěkteří výrobci také umožňují online návrhy vestavěného nábytku, který jednoduše a během pár minut umožní vytvořit zákazníkovi názorný 3D model, na jehož základě Vám výrobce může zaslat cenovou kalkulaci. Zákazníkům však podobný model také umožní, udělat si představu, jak bude vestavěná skříň vypadat. S výrobcem se pak už jen domluvíte na detailech a během pár týdnů Vám bude vestavěná skříň na míru u Vás sestavena.

 

Výchozí reklama
Doporučte článek:

Doporučení článku e-mailem

Ohodnoťte článek:
5.0/5 (1 hlasů)

Hodnocení článku

5.0/5 (1 hlasů)

Další články z rubriky

Související články


Komentáře (1 celkem)

Komentovat článek (pro komentář k článku se musíte přihlásit nebo registrovat )

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu