Výchozí reklama
Výchozí reklama
Články » Aktuality » Novinky

Jak co nejlépe rozvrhnout kuchyni? Pomůže vám nový showroom firmy Blum

Máte už svou kuchyni v hlavě nebo na papíře, ale bojíte se, že vám pak ve skutečnosti nebude vyhovovat? Navštivte nový showroom firmy Blum a vyzkoušejte si, jak funguje nábytek naplněný věcmi, postavte si svou kuchyni na zkoušku a nechte si poradit, aby vám co nejlépe vyhovovala i třeba za 20 let.

Blum: Kuchyně na zkoušku
Zdroj: Blum

V nových pražských reprezentativních prostorách společnosti Blum vám zkušení zaměstnanci rádi předvedou, jak kování tohoto tradičního rakouského výrobce funguje přímo v naplněném nábytku při jeho používání. Pomohou vám také s orientací v sortimentu a představí nejrůznější možnosti použití kování.

Nový showroom firmy Blum vám vždy představí ty nejnovější výrobky a inovace. Hledáte možnosti rozdělení vnitřního prostoru v nábytku? Nechte si předvést sortiment vnitřního členění a vybavení do zásuvek. Nechybí samozřejmě ukázky typů výklopů, a to včetně elektrického ovládání. Nejlépe tak zjistíte, co vyhovuje právě vám.

Výchozí reklama

Blum

V novém showroomu načerpáte inspiraci pro plánování nejen kuchyní, ale i nábytku pro obývací pokoje či koupelny. Zjistíte, jak na maximum využít prostor a zároveň v něm mít přehled a vše na dosah ruky.

Vítáni jsou nejen koncoví zákazníci, ale také profesionálové z řad architektů, designérů a výrobců, kteří mohou prostor showroomu mimo jiné využít i pro jednání se svými klienty.

Kuchyně na zkoušku aneb Zkušební jízda

Máte představu o své kuchyni? Vyzkoušejte si, jak se vám v ní bude pohybovat! Ze skříněk na kolech vám zaměstnanci firmy Blum rychle a snadno pomohou postavit kuchyň na zkoušku ve skutečné velikosti dříve, než si ji koupíte.

Snadno tak zjistíte, jestli budete mít dostatek místa pro pracovní desku, zda se vám do skříněk vejde všechno potřebné nádobí a jestli k němu během vaření budete mít pohodlný přístup. Pokud ne, se skříňkami můžete libovolně hýbat, dokud nebudete naprosto spokojeni.

Nový showroom firmy Blum je zde pro vás

Domluvte si termín návštěvy, ochotní zaměstnanci společnosti Blum jsou zde pro vás. Poradí vám, na co si dát pozor při plánování kuchyně a ukáží vám, jak zaručit jednoduché a plynulé pracovní postupy. Pomohou vám co nejlépe využít stávající prostor i v malých kuchyních.

Blum

Tradice a vysoká kvalita – zaručeno!

Rakouská rodinná firma Blum má ve svém oboru nábytkového kování tradici již více než 66 let a neustále investuje do dalšího vývoje. Můžete se tak spolehnout na vysoce kvalitní kování, které je testované na desítky až stovky tisíc otevření a zavření. U nejčastěji používaných skříněk a zásuvek to odpovídá přibližně 25 letům používání.

Společnost Blum v současné době působí ve více než 100 zemích včetně České republiky. Spolehnout se můžete na doživotní záruku na kování, na elektrické otevírání získáte záruku 5 let.

Více informací najdete na www.blum.com.

Doporučte článek:

Doporučení článku e-mailem

Ohodnoťte článek:
5.0/5 (1 hlasů)

Hodnocení článku

5.0/5 (1 hlasů)

Další články z rubriky

Související články


Komentáře (0 celkem)

Článek zatím nemá žádné komentáře

Komentovat článek (pro komentář k článku se musíte přihlásit nebo registrovat )

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu