Výchozí reklama
Výchozí reklama
Články » Aktuality

Co SOFT CLOSE umí? Spolehlivě tlumí!

Dnes přicházíme s šikovným tipem pro všechny, kteří řeší velkoformátová okna na terasu, balkóny či zahrady… nezapomeňte si říct o tlumení posuvu těchto velkých oken – SOFT CLOSE… při jejich užívání jej velmi oceníte! Více v tipu od české VEKRY.

Zdroj: VEKRA

Přemýšlíte nad pořízením posuvných dveří, které byste dokázali bezpečně ovládat? Novinka SOFT CLOSE v podobě tlumiče tyto požadavky dokáže zcela naplnit. Své uplatnění najde při ovládání posuvně zdvižných dveří, jakými je například HS PORTAL. 

Výchozí reklama

VEKRA

VEKRA

Vzhledem k jejich velkým rozměrům je důležité zajistit bezproblémový posun křídla, a to je chvíle pro SOFT CLOSE!. „Skrytý tlumič automaticky přibrzdí posuvné křídlo krátce před koncovou polohou a samočinně jej pak přitáhne. Tento systém tak minimalizuje riziko zranění, což je vítané nejen v rodině s malými dětmi, ale i u seniorů,“ vysvětluje princip SOFT CLOSE Ing. Milena Tomčíková, produktová manažerka společnosti VEKRA, jedničky na českém trhu s dveřmi a okny. SOFT CLOSE navíc minimalizuje hluk při dojezdu křídla a zcela zamezí nežádoucím rázům. Jde o šikovného pomocníka, který na velkých posuvných oknech či terasových dveřích není vidět, ale dokonale umí!

VEKRA
Značka první volby zákazníků na českém trhu v segmentu oken, vchodových dveří a souvisejících doplňků. Značka zaměřená na vysokou kvalitu a odpovědnost při výrobě svých produktů ze dřeva, plastu, hliníku i dřevohliníku. Vždy jedinečná řešení pro konkrétní zakázku, kvalitní materiály, špičkové zpracování, důraz na dodržení technologických postupů. Svým zákazníkům nabízí komplexní služby od úvodního poradenství a profesionálního řešení konstrukce, přes výrobu, až po odbornou instalaci všech prvků a následný potřebný servis - to vše je dnes značka VEKRA. Na českém trhu funguje od počátku devadesátých let. Více na www.vekra.cz.

 

Doporučte článek:

Doporučení článku e-mailem

Ohodnoťte článek:
0.0/5 (0 hlasů)

Hodnocení článku

0.0/5 (0 hlasů)

Štítky

Dveře Tlumení

Kategorie článku

Články » Aktuality

Další články z rubriky

Související články


Komentáře (0 celkem)

Článek zatím nemá žádné komentáře

Komentovat článek (pro komentář k článku se musíte přihlásit nebo registrovat )

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu