Výchozí reklama
Výchozí reklama
Články » Odborná témata

Stoprocentní ekologické lamináty s vysokou odolností

Řadu novinek prezentoval na veletrhu WOOD-TEC v pavilonu F přední dodavatel materiálů pro výrobu nábytku, společnost Démos trade, a.s. Jde zejména o oblast plošných materiálů a nábytkového kování.

„Jednou ze značek, kterou společnost okořeňuje nabídku plošných materiálů na českém a slovenském trhu je Thermopal, který se pyšní jedinečným systémem DST – kdy zákazník si může zvolit materiál podle potřeb. Systém tedy umožňuje volbu nosné desky tak, aby materiál splnil i designové požadavky. Z oblasti těchto materiálů je nově v nabídce pro zákazníky novinka od výrobce Dekodur, a to 100 procentní ekologické lamináty Re-Y-Stone, které kromě toho, že neobsahují žádné emise a složky ropy, se vyznačují vysokou odolností, pevností a plastickým profilem v šesti různých strukturách,“ řekl Ing. Ondřej Lička, marketingový ředitel firmy. Podle něho velký zájem zákazníků se v poslední době projevuje také o materiál imitující skutečný kámen, tedy tzv. umělý kámen. Ten umožňuje široké spektrum využití a vyniká téměř neviditelnými spoji, možností libovolné ohýbatelnosti a snadné případné opravitelnosti. Tyto materiály jsou zde zastoupeny značkami GetaCore a Rauvisio.

Výchozí reklama

Ze sekce kování společnost Démos trade nyní na trh uvedla převratnou novinku z kategorie výsuvů. Je jím výsuv King Slide, který spojuje bezúchytkové otevírání s tlumícím efektem při zavírání. Podstatné je, že nepotřebuje elektrický pohon, otevírání je mechanické. Díky tomu je i mnohem příznivější cena než u podobných elektrických výsuvů, a tak je tento systém dostupný širokému portfoliu zákazníků. Další novinkou je rozšíření počtu dodavatelů o předního výrobce drátěného programu pro vybavení kuchyní a šaten značky Kesseböhmer. Nově má Démos ve své nabídce rovněž kování značky Jetřich a kancelářské kontejnery německého výrobce BBP.

Společnost také nabízí nové služby, například usnadnění objednávání složitějších kompletů některých výrobků. Konkrétně u kování pro šatní skříně slouží zákazníkům jednoduchý formulář, který po zadání rozměrů otvoru, volbě počtu křídel a barvy profilů spočítá velikost jednotlivých výplní, navrhne potřebné komponenty apod. Po vyplnění stačí formulář zaslat na zákaznické centrum a během 24 hodin může zákazník očekávat doručení balíčku, který obsahuje všechny potřebné komponenty. Komplexní nabídka a komfort nakupování je pro Démos trade prioritou. „WOOD-TEC je pro nás největší oborový veletrh v ČR a po fúzi, kterou jsme uskutečnili minulý rok s Nábytek servis, nastartovala firma novou obchodní politiku. Veletrh nám slouží k představení nových produktů a služeb,“ doplnil marketingový ředitel.

Zdroj: www.wood-tec.cz
Truhlářský Portál je oficiálním mediálním partnerem veletrhu WOOD-TEC. 

Doporučte článek:

Doporučení článku e-mailem

Ohodnoťte článek:
5.0/5 (1 hlasů)

Další články z rubriky

Související články


Komentáře (0 celkem)

Článek zatím nemá žádné komentáře

Komentovat článek (pro komentář k článku se musíte přihlásit nebo registrovat )

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu