Výchozí reklama
Výchozí reklama
Články » Aktuality » Pozvánky

POZVÁNKA: Navštivte největší veletrh bydlení a designu FOR INTERIOR 2013

Již od čtvrtka 26. září se Praha znovu stane hlavním městem nábytku, interiéru, dekorací a designu. 4. ročník veletrhu FOR INTERIOR bude probíhat v areálu PVA EXPO PRAHA v Letňanech až do neděle 29. září a tradičně budou k vidění nejzásadnější trendy v oblasti bydlení.

FOR INTERIOR

Premiéry nových značek a unikátních produktů

Téměř 500 vystavovatelů představí své novinky z oblasti bydlení, bytových doplňků, dekorací, dárků, a gastronomie. Výrobci a obchodníci Vám nabídnou veletržní slevy i výrobky na míru do vašeho interiéru. Uvidíte mnohé novinky.

Přineste si plánky a fotografie svých interiérů

Architekti z Czech Deco Teamu vám poradí s návrhem Vašeho interiéru. Seznámí vás také s týmem dvaceti nejvýznamnějších dodavatelů v různých oblastech vybavení interiérů, to vše v hale č. 6 na ploše 1 200 m2. Poprvé se představí i mladé německé designové studio, které získalo na domácích německých výstavách ocenění za svou práci.

Výchozí reklama

Soutěže, autogramiády nebo tvůrčí dílny

Pro návštěvníky je připravena velká hra „Podzimní favorit veletrhů“, která na základě jejich hlasů rozhodne o nejpopulárnějším exponátu. Ten, kdo se nejvíce přiblíží správné odpovědi na doplňkovou otázku, získá hlavní cenu soutěže - poukaz na sestavu koupelnového nábytku Dřevojas v ceně 50 000 Kč. Hodnotné ceny nabídne i firma ZEPTER či BUKOTEC formou dárků a poukazů na služby. V expozici By Dara Rolins, s.r.o., která zastupuje na našem trhu řadu renomovaných výrobců interiérového vybavení z celého světa, se můžete těšit i na setkání se zpěvačkou. Modistická škola Hany Škorpilové v rámci Prague Patchwork meetig vás naučí, jak vytvářet kloboučky a další vlasové ozdoby. 

Stáhněte si vstupenku se slevou!

Naplánujte si návštěvu veletrhů FOR INTERIOR, FOR DECOR&PRESENT a FOR GASTRO&HOTEL. Kdy: 26.9.-29.9.2013, kde: PVA EXPO PRAHA, jak: metro C, stanice Letňany. Mobilní aplikace PVA EXPO PRAHA „Veletrhy v kapse“ vám usnadní orientaci na výstavišti, zobrazí vystavovatele nebo zajímavé exponáty, obsahuje podrobné mapky expozic, přehled doprovodných programů a mnoho dalších funkcí.

Více informací na: forinterior.cz

Doporučte článek:

Doporučení článku e-mailem

Ohodnoťte článek:
0.0/5 (0 hlasů)

Hodnocení článku

0.0/5 (0 hlasů)

Další články z rubriky

Související články


Komentáře (0 celkem)

Článek zatím nemá žádné komentáře

Komentovat článek (pro komentář k článku se musíte přihlásit nebo registrovat )

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu