Výchozí reklama
Výchozí reklama
Články » Design/Trendy » Koupelny

Mám umyvadlo… zn.: CHYBÍ MU SKŘÍŇKA!

Objevili jste na půdě starožitné umyvadlo, nebo vám padl do oka zcela atypický kousek… Ovšem nemáte k němu koupelnovou skříňku? Nezoufejte!

Koupelnový nábytek Dřevojas,model Q, provedení wenge
Zdroj: Dřevojas

„Koupelnový nábytek na zakázku jsme schopni vyrobit pod jakékoliv umyvadlo, které se na trhu objeví – vždy se dá totiž najít vhodné řešení,“ informuje Ing. Zdeněk Blažek, manager marketingu společnosti Dřevojas, v. d., který je tradičním českým výrobcem koupelnového nábytku, a pokračuje: „Pro výrobu takové skříňky je třeba udělat několik kroků – tím nejdůležitějším je dopravit vaše umyvadlo do naší společnosti, abychom jej mohli odborně přeměřit – pro výrobu jsou totiž důležité nejen takové parametry, jako šířka a hloubka. Poté zpracují naši odborníci nejdříve grafický návrh designu skříňky.

Výchozí reklama

Pokud si jej odsouhlasíte, pouštíme se do výroby. Standardní doba dodání nepřekračuje více jak šest týdnů,“ dodává Ing. Zdeněk Blažek. Ovšem, to není všechno! Výroba společnosti Dřevojas dokáže vyrobit koupelnovou skříňku i pod vaše samostatné umyvadlo zabudované ve zdi. „V tomto případě samozřejmě nebudete muset vytrhávat umyvadlo ze zdi, abychom si jej u nás změřili. Naše zaměřovací skupina přijede rovnou k Vám domů a potřebné parametry získá na místě,“ dodává závěrem Ing. Blažek.

Dřevojas, v. d.
Společnost Dřevojas je významným českým producentem a dodavatelem koupelnového
nábytku na český i evropský trh. Více jak 60. letá tradice výroby se promítá do vysoké kvality provedení a zajímavého designu, který dokáže oslovit a zaujmout. Výjimečná je společnost Dřevojas také pro vývoj a výrobu vlastních keramických umyvadel k většině produktových řad, a to pod registrovanou evropskou značkou Dreja®, která dodává tomuto nábytku punc originality a nezaměnitelnosti. Firma se v současné době specializuje na výrobu koupelnového nábytku pro Českou Republiku, Slovensko, ale i Rusko, Švédsko, Německo, Rakousko a stabilně také vyváží své výrobky do Švýcarska. Více informací naleznete na
www.drevojas.cz a www.drevojasnamiru.cz .

Doporučte článek:

Doporučení článku e-mailem

Ohodnoťte článek:
0.0/5 (0 hlasů)

Další články z rubriky

Související články


Komentáře (0 celkem)

Článek zatím nemá žádné komentáře

Komentovat článek (pro komentář k článku se musíte přihlásit nebo registrovat )

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu