Výchozí reklama
Výchozí reklama
Články » Design/Trendy » Koupelny

Úložný prostor… nutnost pro každou koupelnu

Místa pro ukládání drobností a hygienických potřeb se v prostoru koupelny velmi často omezovaly pouze na odkladovou plochu za umyvadlem, popřípadě pod zrcadlem. Klasikou byly také uměle vytvořené koupelnové výklenky…

Dřevojas - model IMAGE - novinka 2012
Zdroj: Dřevojas

Dnes už se k těmto -  mírně řečeno, nešťastným řešením, která stejně neposkytnou dostatek volného prostoru pro všechny naše koupelnové nezbytnosti, nemusíme uchylovat. „Výrobci koupelnového nábytku, kterým záleží na spokojenosti zákazníků, se kromě designu zaměřují také na jeho praktickou stránku. A ta spočívá zejména v dostatku úložných prostor. Vybírat lze z různých typů a možností, každý si může vybrat dle svých potřeb,“ uvádí Ing. Zdeněk Blažek, manager marketingu společnosti Dřevojas v. d., tradičního českého výrobce koupelnového nábytku.

Výchozí reklama

Je libo košíček?

Alternativou pevných polic nebo přihrádek v koupelnových skříňkách jsou jednoznačně praktičtější drátěné systémy. Výklopné koše na špinavé, ale i čisté prádlo, zejména ručníky a osušky, zabezpečují přístup vzduchu k prádlu a také nezabírají žádný volný prostor v koupelně (oproti klasickým např. proutěným košům na prádlo). Volit je možné z mnoha provedení a tvarů – vždy na míru vaší koupelnové skříňce. Praktická je i samotná údržba. Drátěný košík pouze jednoduše otřete vlhkým hadříkem.

Dobře organizovaná zásuvka?

Zdá se Vám, že vaše hluboká a prostorná - nikterak  nečleněná, zásuvka se nikdy nevymaní z chaosu? Že nikdy nenajdete to, co právě hledáte, ačkoliv jste se snažili vše pečlivě urovnat? Pak je tu skvělé řešení v podobě chytrého organizéru. „Tento systém se dokonale sžije s každou zásuvkou. Nezáleží přitom na rozměru nebo hloubce, organizér se přizpůsobí – nastaví na požadovanou míru. Ani při rychlém otevření zásuvky tedy nedojde k tomu, že by si uložené předměty vyměnily navzájem svá místa. Zkrátka žádná škatule, hýbejte se. A navíc, celý systém lze jednoduše přenastavit dle aktuálních potřeb i lehce vyjmout ze zásuvky pro snadné očištění,“ dodává Ing. Zdeněk Blažek.

Nebo přehledná polička?

Základem přehlednosti v úložných prostorech koupelny, je dostatek prostoru pro vyrovnání všech kosmetických potřeb. A to nejlépe vedle sebe v jedné řadě. Jedním pohledem pak snadno zjistíme, kde se požadovaná drobnost nachází. Tento komfort bezesporu zařídí dobře koncipované – doplňkové koupelnové skříňky nebo galerky s úložným prostorem za zrcadlem. „Právě doplňkové skříňky, ať už v závěsném nebo v provedení na nožičkách, poskytnou prostor jak pro textilie, tak nejrůznější hygienické potřeby. Pro uložení drobností skvěle poslouží zmíněné galerky. Volný prostor za zrcadlem navíc bývá osvětlen příjemným světlem či bílým LED diodovým páskem,“ říká Ing. Zdeněk Blažek.

Inspirujte se některým z těchto chytrých a cenově dostupných řešení úložného prostoru. Nejen, že získáte přehledně urovnané koupelnové zásuvky nebo skříňky, ušetříte si také spoustu času hledáním nejrůznějších drobností…

Dřevojas, v. d.
Společnost Dřevojas je významným českým producentem a dodavatelem koupelnového nábytku na český i evropský trh. Více jak 60. letá tradice výroby se promítá do vysoké kvality provedení a zajímavého designu, který dokáže oslovit a zaujmout. Výjimečná je společnost Dřevojas také pro vývoj a výrobu vlastních keramických umyvadel k většině produktových řad, a to pod registrovanou evropskou značkou Dreja®, která dodává tomuto nábytku punc originality a nezaměnitelnosti. Firma se v současné době specializuje na výrobu koupelnového nábytku pro Českou Republiku, Slovensko, ale i Rusko, Švédsko, Německo, Rakousko a stabilně také vyváží své výrobky do Švýcarska. Více informací naleznete na www.drevojas.cz .

Doporučte článek:

Doporučení článku e-mailem

Ohodnoťte článek:
0.0/5 (0 hlasů)

Hodnocení článku

0.0/5 (0 hlasů)

Další články z rubriky

Související články


Komentáře (0 celkem)

Článek zatím nemá žádné komentáře

Komentovat článek (pro komentář k článku se musíte přihlásit nebo registrovat )

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu