Výchozí reklama
Výchozí reklama
Články » Design/Trendy » Ložnice

Design / Trendy - Moderní postel v zenovém stylu

Jak si dostatečně odpočinout? Bez kvalitní postele to nepůjde ...

Moderní postel v zenovém stylu 1
Zdroj: Modloft

Toužíte-li po posteli v zenovém stylu, určitě Vás uchvátí nová postel od firmy Modloft. Postel zaujme svým elegantním, stylovým vzhledem s čistými liniemy a hladkým povrchem. Pohodlné lůžko s roštem z masivní borovice zaručeně přinese Vašemu spánku požadovaný klid. Volitelné bílé nebo červené čtvercové zadní opěradlo v kůži perfektně obohatí vzhled ložnice. Dalšími volitelnými doplňky k posteli jsou praktická komoda se zásuvkami a jednozásuvkové noční stolky.

Výchozí reklama

Navíc na internetových stránkách společnosti Modlof můžete zdarma využívat interaktivní plánovač místností. Jedná se o nejmodernější, přesto velmi snadno ovladatelný nástroj určený jak jednotlivcům, tak i pro nábytkářský průmysl. Program lze používat při vytváření přesných plánů nových místností i celých podlaží, rovněž se hodí při navrhování pokojů za účelem rekonstrukce. Nástroj je vynikající i jako pomůcka při určení, které kombinace předmětů se k sobě hodí a buou ve Vašem pokoji vypadat nejlépe.

Doporučte článek:

Doporučení článku e-mailem

Ohodnoťte článek:
0.0/5 (0 hlasů)

Hodnocení článku

0.0/5 (0 hlasů)

Štítky

ložnice Postele


Další články z rubriky

Související články


Komentáře (0 celkem)

Článek zatím nemá žádné komentáře

Komentovat článek (pro komentář k článku se musíte přihlásit nebo registrovat )

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu