Výchozí reklama
Výchozí reklama
Články » Téma měsíce » 2016 » Montážní přípravky a pomůcky HETTICH

Montážní přípravky a pomůcky HETTICH: Tvořte nábytek snadno, rychleji a lépe

Připravili jsme pro vás nový seriál zaměřený na montážní pomůcky, šablony a přípravky od společnosti Hettich. Postupně vám představíme základní sadu pomůcek, které vám zrychlí výrobní proces a přinese vyšší efektivitu práce. Jejich používáním vám odpadne zdlouhavá fáze rozměřování, sníží se riziko chyby a i další zpracování je mnohem přesnější. Seznamte se prosím ...

Zdroj: Hettich

Společnost Hettich jako jeden z nejvýznamnějších světových výrobců nábytkového kování nabízí velkým výrobcům, menším provozům, ale i drobným řemeslníkům mimořádně bohatý sortiment konstrukčních prvků pro tvorbu nábytku.  Samozřejmou součástí podpory prodeje a odbytu výrobků je nabídka nejrůznějších montážních pomůcek, které výraznou měrou přispívají k rychlejší, bezchybné a dokonalé montáži, zvýšení produktivity práce a tím i lepším ekonomickým výsledkům zhotovitele nábytku.

Foto z akce u M-KUPR
Foto z akce u firmy M-KUPR

Propracovaný systém podpory výroby je dobře zdokumentován nejen v tištěné a elektronické verzi katalogu, ale průběžně také prezentován pomocí speciálních předváděcích akcí u distributorů kování HETTICH a spolupracujících firem po celé republice. Na těchto akcích jsou většinou ukazovány nejprodávanější a nejpoužívanější menší šablony a přípravky pro nejčastější truhlářskou výrobu, jejímž výsledkem jsou především kuchyně a doplňkové vybavení na míru, korpusy skříněk, zásuvky, nábytkové stěny a posuvné vestavné skříně.

Výchozí reklama

Sada představovaných základních přípravků usnadňuje práci, zrychlí výrobní proces a přinese vyšší efektivitu práce. Řemeslníkovi odpadne zdlouhavá fáze rozměřování, sníží se riziko chyby a i další zpracování je mnohem přesnější. Tyto základní pracovní pomůcky najdou uplatnění nejen v dílně či výrobním provozu. Díky malým rozměrům, snadnému ovládání a zaměření, rychlosti a kvalitě zpracování mohou řemeslníci vzít s sebou přípravky na montáž ke spotřebiteli. A to je obrovská výhoda. U zákazníka je totiž nutné často improvizovat a řešit montáž přesně podle aktuálních podmínek. Proto šablony ocení i se společností Hettich jinak nespolupracující truhláři, řemeslníci a kutilové.

Foto z akce u M-KUPR
Ukázka montážních přípravků na akci u M-KUPR

Zájemci o koupi mohou zakoupit šablony a přípravky samostatně pro vybraný účel, nebo mohou pořídit individuálně kompletované sestavy. Orientačně se cena sady základních montážních pomůcek pohybuje kolem 15 000 Kč bez DPH. V takové sadě bude přípravek na vrtání otvorů, kompletaci výsuvů, pomůcka na vrtání pantů či na spojovací kování s excentry. Řemeslníci si také mohou vybrat přípravek na předvrtávání čílek, šablony na úchytky a podobné doplňky podle zaměření výroby a pracovní náplně.

Samozřejmostí je i možná domluva s technikem na předvedení konkrétních přípravků přímo na vzorkovně v sídle firmy. Zde jsou k vidění a testování k dispozici také další větší a náročnější přípravky, vhodné do výrobních provozů s velkou produkcí.

V prvním dílu našeho seriálu "Montážní přípravky a pomůcky HETTICH" si představíme základní přípravek s názvem ACCURA umožňující rychlé a přesné vrtání řady otvorů, instalovat montážní podložky, závěsy, výsuvy, spojovací kování i úchytky.

Doporučte článek:

Doporučení článku e-mailem

Ohodnoťte článek:
5.0/5 (1 hlasů)

Hodnocení článku

5.0/5 (1 hlasů)

Další články z rubriky

Související články


Komentáře (0 celkem)

Článek zatím nemá žádné komentáře

Komentovat článek (pro komentář k článku se musíte přihlásit nebo registrovat )

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu