Výchozí reklama
Výchozí reklama
Články » Odborná témata » Materiály » Kování

Dveřní kování - černá dává MAT

Jaká barva aktuálně vládne kování? Černá a kovový titan!…není se jich třeba bát = přináší eleganci.

Klika MY - titan černý mat
Zdroj: M&T

Černá je tajemná a nadčasová, matné provedení jí pak dodá sametovou hloubku. Zdá se vám černá pro zařízení bytu moc dominantní? „Pokud se vám do interiéru zdá černá příliš tvrdá, ale líbí se Vám, určitě bych začal u doplňků, například klik nebo dveřních madel v tmavě titanové úpravě. Černé kování je sice neobvyklé, ale je totálním trendem současnosti u kování. Nejde ale pouze o módní výstřelek, který do dvou let omrzí. Dotvrzují to nadčasové kombinace black&white, které se v různých designových vlnách stále objevují. A to nejen v interiéru,“ osvětluje černou v bydlení pan Roman Ulich, designér společnosti M&T, jediného českého výrobce designového dveřního a okenního kování.

Výchozí reklama

A pokračuje: „Já i bytoví architekti se navzájem shodujeme, že trendům pro letošek vládnou jemné, matné povrchy. Představte si například zajímavou kombinaci černého kování a pískovaného skla, tyto dva prvky spolu báječně ladí.“ I matný povrch tak může dodat vašemu interiéru potřebnou jiskru a punc elegance. Proč jej tedy nevyzkoušet?

Material & Technology s.r.o. – M&T
První a zároveň jediný český výrobce designových dveřních klik využívající moderní technologie pro žádané a velmi kvalitní povrchové úpravy - matný nikl a nitrid titanu v několika barevných odstínech. U svých výrobků klade hlavní důraz na kvalitu, mnohaletou funkčnost a moderní design. Nové designy vznikají přímo pod rukama pracovníků firmy od návrhu až po realizaci ve výrobě. Pro spokojenost zákazníků je připraven kompletní výrobní program včetně okenních klik, bezpečnostních rozet, madel, pantů, posuvných systémů, kování na skleněné dveře a dalších požadovaných doplňků - vždy ucelený sortiment ve stejném designu, povrchové úpravě a barvě. www.kliky-mt.cz

Doporučte článek:

Doporučení článku e-mailem

Ohodnoťte článek:
5.0/5 (1 hlasů)

Další články z rubriky

Související články


Komentáře (0 celkem)

Článek zatím nemá žádné komentáře

Komentovat článek (pro komentář k článku se musíte přihlásit nebo registrovat )

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu