Výchozí reklama
Výchozí reklama
Články » Odborná témata

Tip: Oprava malých poškození na povrchu podlah (KÖNIG)

Drobné poškození na provrchu podlah. Častý problém výrobců podlah, montážních firem a vlastníků nemovitostí. Německý výrobce opravných materiálu Heinrich König vyvinul systém opravy povrchů pro profesionály i hobby kutily. S tímto jednoduchým řešením v podobě opravného setu pro opravu drobných a malých poškození, které udrží Váš interiér stále krásný, vychází nyní vstříc i českým zákazníkům! V článku najdete video návody i odkaz na nový e-shop.

Drobné poškození různých typů podlah

Velmi často dochází při výrobě nebo následné montáži podlah k drobným poškozením na jejich povrchu. Nejčastěji jsou to otvory po špatně vytmeleném suku, praskliny, vrypy, škrábance, případně špatně navrtané díry. Samozřejmě kromě dřevěných lakovaných nebo olejovaných podlah a parket dochází také k poškození povrchu umělých laminátových plovoucích podlah, marmolea, linolea a korku.

I v těchto případech lze drobná poškození jednoduše opravit, aniž by se musel poškození díl složitě vyměňovat. Lokálně lze samozřejmě opravovat i staré podlahy. Určitě se nikomu nechce dívat několik let na poničený povrch jinak funkční podlahy, která ještě nevyžaduje generální rekonstrukci nebo výměnu. Také náročný provoz v komerčních prostorách jako jsou restaurace, hotely a kanceláře zanechá po sobě následky v podobě vrypů, škrábanců, odštěpů, děr, promáčklin, probrusů na povrchu podlahových krytin.

Oprava drobného poškození na povrchu podlahy

 

Výchozí reklama

Časté dotazy a prosby výrobců podlah, montážních firem a vlastníků nemovitostí k tomuto problému vyslyšel německý výrobce opravných materiálu Heinrich König a začal intenzivně pracovat na vývoji čistého, jednoduchého, rychlého a levného řešení oprav drobných poškození na povrchu různých materiálů jako je dřevo, PVC, laminát, vinyl a lak. Výsledkem vývoje a dlouholetých zkušeností již od roku 1892 se stal systém opravy povrchů pro profesionály i hobby kutily. S tímto jednoduchým řešením v podobě opravného setu pro opravu drobných a malých poškození, které udrží Váš interiér stále krásný, vycházíme nyní vstříc i českým zákazníkům.

Opravný set na drobné poškození povrchu podlahy

Mezi nejoblíbenější patří PREMIUM Opravný set pro opravu dřevěných lakovaných a umělých povrchů jako jsou laminát, vinyl, PVC atd. Hlavní součástí setu jsou barevné opravné tavné tvrdé voskové tmely a tavící pájka. Pro tento tavný tmel je charakteristická jeho dobrá přilnavost ke dřevěným a umělohmotným materiálům, dostatečná tvrdost a mechanická odolnost.

Aplikace tmelu do místa poškození probíhá tavením za pomocí tavné pájky na tužkové baterie. Set obsahuje 15 odstínů tmelů od světlých dřevin, jako je borovice, buk, hrušeň až po tmavé dřeviny jako je palisandr, mahagon. Samozřejmě nechybí ani základní univerzální barvy. Součástí je i bezbarvý tmel, který slouží především pro opravu bezbarvých laků. Výhodou je to, že lze mezi sebou jednotlivé barevné tmely tavením míchat a vytvářet zcela nové a přesné odstíny dřevin nebo umělých dřevo dekorů. Na opracování, modelování a zarovnání tmelů slouží speciální patentovaná plastová špachtle s hoblovacími drážkami. Pro doladění stupně lesku nebo matu provedené opravy je vhodná přiložená matovací a leštící mikrotkanina. Pro závěrečnou fixaci a lokální přelakování vyplněného místa je v sadě připraven bezbarvý lak ve fixu se štětcovým hrotem. Samozřejmě video návody, tipy a další informace naleznete přímo u výrobků v novém e-shopu s těmito opravnými sadami pro profesionály i kutily.

Video opravy povrchu podlahy:

 

www.picobello-shop.cz

www.picobello-shop.cz

 

 

 

CZECH_KÖNIG_LOGO1.jpg

CZECH KÖNIG, s. r. o.

Dřevařská 491
500 03 Hradec Králové
Tel.: +420 728 373 272
Mail: info@czech-konig.com
Web: www.czech-konig.com
E-shop: www.picobello-shop.cz

Doporučte článek:

Doporučení článku e-mailem

Ohodnoťte článek:
5.0/5 (1 hlasů)

Hodnocení článku

5.0/5 (1 hlasů)

Další články z rubriky

Související články


Komentáře (0 celkem)

Článek zatím nemá žádné komentáře

Komentovat článek (pro komentář k článku se musíte přihlásit nebo registrovat )

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu