Výchozí reklama
Výchozí reklama
Články » Design/Trendy » Obýváky, dětské pokoje

Designérka Zuzana Šislerová navrhla dětský nábytek

Komodu Prasátko, vysokou skříň Kočku i noční stolek Koťátko najdete u nové značky Dotties. Navrhla ho mladá návrhářka Zuzana Šislerová.

Dětský nábytek Dotties
Zdroj: dotties.cz

Zuzana Šislerová zpracovala své návrhy pro českého výrobce nábytku Invista, který pod sebou otevírá novou značku Dotties. Dětský nábytek připomíná různá zvířátka a v dětech evokuje hravost a fantazii.

„Kolekce dětského nábytku Dotties představuje ucelenou řadu, která nabízí dostatek úložného prostoru v pokojíčku i místo pro tvoření a odpočinek. Kromě toho ale také probouzí fantazii našich nejmenších. To, co je pro nás dospěláky obyčejným kusem nábytku, může být pro děti prvkem plným dobrodružství. Děti vnímají každičký detail a mají chuť objevovat. Konvenční dětský nábytek je praktický a účelný. Dotties je nejen praktický a účelný, ale k tomu ještě hravý. A to děti baví. Dotties mění dětské sny ve skutečnost,” řekla o kolekci autorka.

Výchozí reklama

Právě prasátko jedním tahem je tvar, který děti s oblibou kreslí, toho si je vědoma i designérka Šislerová. „Prasátko byl původně návrh skříňky do jedné designérské soutěže, a napadlo mě, zkusit z něj vytvořit nějaký nábytkový prvek. Dotties tak vlastně mění dětské představy a sny ve skutečnost,“ uvedla Šislerová.

Dětský nábytek Dotties

Komoda prasátko, noční stolek koťátko a zásuvková komoda kočka jsou základními kameny kolekce dětského nábytku Dotties®.
Kompletní přehled nábytku z této zajímavé kolekce najdete na stránkách dětského nábytku Dotties® - dotties.cz.

Dětský nábytek Dotties
Dětská postel Dotties® ve tvaru domečku disponuje úložným prostorem, do kterého lze přes den schovat přikrývky. Do třech velkých zásuvek se však vejde i velké množství hraček. Zásuvky jsou u země, takže je děti pohodlně otevřou. V noci spaní, ve dne hraní!

Dětský nábytek Dotties
Dětský pokoj vybavený hravým dětským nábytkem od českého výrobce.

Více informací na dotties.cz.

Zdroj: moda.cz

Doporučte článek:

Doporučení článku e-mailem

Ohodnoťte článek:
5.0/5 (1 hlasů)

Hodnocení článku

5.0/5 (1 hlasů)

Další články z rubriky

Související články


Komentáře (2 celkem)

  • Martina Kudlánková: Pochvala Pátek 06. Říjen 2017 11:29
  • Václav Jánský: Dětský pokoj Sobota 15. Říjen 2022 06:03
Komentovat článek (pro komentář k článku se musíte přihlásit nebo registrovat )

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu