Výchozí reklama
Výchozí reklama
Články » Aktuality

Trachea: Chraňte svá dvířka tepelným štítem!

Netěsnící trouba, pouhé pootevření dvířek pro odvětrání horkého vzduchu či dokonce pečení s pootevřenou troubou… to jsou jen některé z mnoha příčin, které mohou způsobit nežádoucí odchlípnutí či dokonce seškvaření hran dvířek v blízkosti kuchyňských spotřebičů. A přitom stačí opravdu málo a tyto nepříjemnosti vás nemusí vůbec trápit!

Umístění tepelného štítu
Zdroj: Trachea

Seznamte se s tepelným štítem, jednoduchou vychytávkou, díky které budou vaše kuchyňská dvířka po dlouhá léta stále vypadat a sloužit jako nová. „Tepelný štít je tvořen dvěma ocelovými profily, které se instalují na vnitřní stranu korpusu skříně určené pro vestavěnou troubu. Dovede tak dokonale odclonit horký vzduch, který vzniká při pečení či grilování, a ochránit choulostivé hrany dvířek před degradací povrchové folie,“ říká pan Martin Dusík, vedoucí obchodního oddělení společnosti Trachea, největšího českého výrobce nábytkových dvířek.

Působení horka na nábytková dvířka bez tepelného štítu
Působení horka na nábytková dvířka bez tepelného štítu
Degradovaná fólie působením horka
Fólie degradovaná působením tepla
Korpus dvířek s instalovaným tepelným štítem
Korpus dvířek s instalovaným tepelným štítem
Výchozí reklama

Tepelný štít je téměř neviditelný, takže se vůbec nemusíte bát, že by narušil vzhled vaší krásné kuchyňské sestavy, a přestože je v kuchyni opravdu neocenitelným pomocníkem, který ušetří spoustu starostí, jeho cena se pohybuje pouze v řádech stokorun!

Detail tepelného štítu
Detail tepelného štítu

TRACHEA, a.s. 

Společnost TRACHEA je největším českým výrobcem komponentů - dvířek pro nábytkářský průmysl, který se na trhu pohybuje již od roku 1996. Významná část její činnosti se soustředí na produkci nábytkových dvířek pro celý interiér včetně komerčních prostorů, více méně zaměřenou na dvířka kuchyňská. Za dobu své existence se společnost vypracovala do špičky výrobců v tomto oboru, nezastupitelný podíl na tom má vysoce moderní výrobní technologie, obsáhlost produktových řad a patnáctileté zkušenosti v tomto oboru. TRACHEA spolupracuje s více jak sty maloodběrateli i prestižními velkoodběrateli, významné partnerství ji pojí s dodavateli špičkových materiálů pro výrobu nábytkových komponent. Více o společnosti na www.trachea.cz a www.overface.cz

Doporučte článek:

Doporučení článku e-mailem

Ohodnoťte článek:
5.0/5 (1 hlasů)

Hodnocení článku

5.0/5 (1 hlasů)

Další články z rubriky

Související články


Komentáře (0 celkem)

Článek zatím nemá žádné komentáře

Komentovat článek (pro komentář k článku se musíte přihlásit nebo registrovat )

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu