Výchozí reklama
Výchozí reklama
Články » Design/Trendy » Koupelny

Koupelna: Malá, ale přesto velká

Pokud jste vlastníky menší koupelny, nemusíte si zoufat, že se vám do ní nic nevejde. Malá koupelna totiž automaticky neznamená málo úložného prostoru. Stačí si do ní chytře vybrat nábytek a rázem získáváte tolik místa, že ani nebudete vědět, co si s ním počít.

Řada SINGLE v dřevodekoru bříza
Zdroj: Dřevojas

„Ne vždy nám prostory dovolí si pořídit velkou koupelnu. A právě pro takové případy je určená řada koupelnového nábytku SINGLE s rozměrově malou, ale přitom velice praktickou umyvadlovou skříňkou,“ říká Ing. Petr Blažek, generální ředitel společnosti Dřevojas, v. d., tradičního českého výrobce koupelnového nábytku.

Výchozí reklama

Skříňka z řady SINGLE v provedení bílá ve vysokém lesku
Skříňka z řady SINGLE v provedení bílá ve vysokém lesku

Ač se na první pohled nemusí zdát, skříňka z řady SINGLE disponuje velkou zásuvkou rozdělenou na dvě části, takže do ní schováte lecjakou koupelnovou proprietu. „Kdo by chtěl ve své malé koupelně využít každého volného místa, doporučuji zvolit z řady SINGLE i vysokou závěsnou skříň, kterou například můžete vyplnit rohový prostor,“ dává závěrem tip Ing. Blažek. Řada koupelnového nábytku SINGLE je k dostání od 7 990 Kč. www.drevojas.cz 

Nechte se tedy inspirovat a pořiďte si malou, ale přesto velkou koupelnu!

Dřevojas, v. d.

Společnost Dřevojas je jedním z nejvýznamnějších a největších českých producentů a dodavatelů koupelnového nábytku na český i evropský trh. Téměř 70. letá tradice výroby se promítá do vysoké kvality provedení a zajímavého designu, který dokáže oslovit a zaujmout. Výjimečná je společnost Dřevojas také pro vývoj a výrobu vlastních keramických umyvadel k většině produktových řad, a to pod registrovanou evropskou značkou Dreja®, která dodává tomuto nábytku punc originality a nezaměnitelnosti. Firma se v současné době specializuje na výrobu koupelnového nábytku pro Českou republiku, Slovensko, ale i Rusko, Německo a stabilně také vyváží své výrobky do Švýcarska. Více informací naleznete na www.drevojas.cz.

Doporučte článek:

Doporučení článku e-mailem

Ohodnoťte článek:
5.0/5 (1 hlasů)

Hodnocení článku

5.0/5 (1 hlasů)

Štítky

Koupelny Dřevojas


Další články z rubriky

Související články


Komentáře (2 celkem)

  • Václav Jánský: Koupelna Neděle 16. Únor 2020 08:01
  • Václav Jánský: Koupelna Pátek 03. Červen 2022 06:03
Komentovat článek (pro komentář k článku se musíte přihlásit nebo registrovat )

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu