Výchozí reklama
Výchozí reklama
Články » Aktuality » Novinky

ROJEK - dřevoobráběcí stroje na veletrhu WOOD-TEC

Společnost ROJEK představila na veletrhu WOOD-TEC 2017 několik zajímavých novinek ve dvou oddělených expozicích v pavilonu V. Novou formátovací pilu PF 400S, tloušťkovací frézku RFT 630 a další výrobky z oblasti tepelné techniky můžete vidět ve videoreportáži ...

Brněnský mezinárodní veletrh pro dřevozpracující a nábytkářský průmysl WOOD-TEC 2017 potvrdil svou pozici nejdůležitější dřevařské a nábytkářské události pro Česko a Slovensko. Letošního veletrhu WOOD-TEC se zúčastnilo více než 319 firem z 18 zemí. Nemohli zde chybět zejména ti, kteří udávají směr. Tedy významné firmy, respektovaní odborníci a také řady koupěchtivých návštěvníků. Společnost ROJEK je nejen tradičním vystavovatelem na veletrhu WOOD-TEC, ale především významným hráčem ve svém oboru. Dvě výrazné expozice společnosti ROJEK, na prestižních místech pavilonu V, stále přitahovaly nejen pozvané odborníky, ale i řadu dalších zájemců o nabízenou techniku.

Logo - Rojek

ROJEK prodej, spol. s r.o.
Masarykova 16
517 50 Častolovice 
Česká republika
www.rojek.cz

Rodinná firma ROJEK má 94-letou strojírenskou výrobní tradici. Sídlí v Častolovicích v Královéhradeckém kraji, kde je také předváděcí hala s kompletním sortimentem dřevoobráběcích strojů a vzorkovna uceleného sortimentu tepelné techniky. Výrobní závod má sídlo v nedalekém Kostelci nad Orlicí. Společnost ROJEK je významným světovým výrobcem ve svém oboru a má trvalé obchodní zastoupení ve více než 65 zemích po celém světě.

 

Výchozí reklama
Doporučte článek:

Doporučení článku e-mailem

Ohodnoťte článek:
5.0/5 (1 hlasů)

Další články z rubriky

Související články


Komentáře (0 celkem)

Článek zatím nemá žádné komentáře

Komentovat článek (pro komentář k článku se musíte přihlásit nebo registrovat )

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu