Výchozí reklama
Výchozí reklama
Nalezeno: 18 záznamů, Zobrazeno: 1 - 15

ROJEK - dřevoobráběcí stroje na veletrhu WOOD-TEC

rojek-title.jpg

Společnost ROJEK představila na veletrhu WOOD-TEC 2017 několik zajímavých novinek ve dvou oddělených expozicích v pavilonu V. Novou formátovací pilu PF 400S, tloušťkovací frézku RFT 630 a další výrobky z oblasti tepelné techniky můžete vidět ve videoreportáži ...

Profesionální truhlářské stroje ROJEK již tradičně na WOOD-TECu

rojek-pf-400s-horni-ovladani.jpg

Rodinná společnost ROJEK, jako již tradiční vystavovatel, představí na letošním ročníku veletrhu WOOD-TEC v Brně kompletní sortiment dřevoobráběcích strojů ROJEK vlastní konstrukce rozdělený do dvou inovovaných řad.

POZVÁNKA: Předváděcí dny dřevoobráběcích strojů ROJEK ve dnech 7.-9.6. 2017

rojek-pozvanka.jpg

Dovolujeme si Vás pozvat do sídla společnosti Rojek na předváděcí dny dřevoobráběcích strojů a tepelné techniky. Dále pak k prohlídce výrobního závodu v Kostelci nad Orlicí s představením výroby dřevoobráběcích strojů a kotlů na tuhá paliva. Předváděcí dny společnosti ROJEK se konají ve dnech 7. - 9. června 2017 v Častolovicích.

ROJEK - dřevoobráběcí stroje - řada INDUSTRY 9

rojek-industry-9.jpg

Společnost ROJEK představila na veletrhu PRAGOLIGNA své vynikající dřevoobráběcí stroje, které vyrábí ve dvou typových řadách. Nyní se zaměříme na stroje řady INDUSTRY 9. Dřevoobráběcí stroje INDUSTRY 9 - kompletně inovovaná modelová řada profesionálních dřevoobráběcích strojů a zařízení vlastní výroby, určená pro sériovou výrobu, do specializovaných výrobních provozů a technologických celků. Kvalitní dílenské zpracování řadí tyto stroje mezi nejlepší ve své třídě ... podívejte se na video!

ROJEK - dřevoobráběcí stroje - řada EURO 9

rojek-euro-9.jpg

Společnost Rojek představila na veletrhu Pragoligna své vynikající dřevoobráběcí stroje. Svoje stroje vyrábí ve dvou typových řadách a my se dnes zaměříme na představení řady EURO 9 ... podívejte se na video!

ROJEK - VÝSTAVA PRAGOLIGNA 2016

rojek-pragoligna-2016.png

Společnost ROJEK dřevoobráběcí stroje se v říjnu 2016 zúčastnila pražské výstavy Pragoligna 2016. Prohledněte si video, ve kterém najdete nejzajímavější postřehy z této výstavy přímo ze stánku firmy ROJEK ...

Profesionální truhlářské stroje z továrny ROJEK v Kostelci nad Orlicí

rojek-title.png

Společnost ROJEK dokončila kompletní inovaci řemeslnických dřevoobráběcích strojů řady EURO 9 a průmyslových dřevoobráběcích strojů řady INDUSTRY 9. Obě inovované řady, vyráběné na nových technologiích v závodě v Kostelci nad Orlicí, budou poprvé v ČR představeny na předváděcích dnech v Častolovicích ve dnech 8.–10. 6. 2016. Slovenským zákazníkům budou poté představeny ve dnech 27.–30. 9. 2016 na veletrhu LIGNUMEXPO v Nitře. Svoji světovou premiéru měly na květnovém veletrhu Xylexpo v Miláně, kde se s nimi kromě ostatních návštěvníků mohli seznámit také stávající odběratelé ze 65 zemí světa.

POZVÁNKA: Předváděcí dny dřevoobráběcích strojů ROJEK ve dnech 8.-10.6. 2016

Rojek-DM-title.jpg

Dovolujeme si Vás pozvat na předváděcí dny dřevoobráběcích strojů a tepelné techniky společnosti ROJEK. Dále pak k prohlídce výrobního závodu v Kostelci nad Orlicí s představením výroby dřevoobráběcích strojů a kotlů na tuhá paliva. Předváděcí dny společnosti ROJEK se konají ve dnech 8. - 10. června 2016 v Častolovicích.

České truhlářské stroje ROJEK s ověřenou kvalitou

Rojek-title.jpg

Firma ROJEK představuje inovované řemeslnické dřevoobráběcí stroje řady EURO 9 a klasické dřevoobráběcí stroje řady INDUSTRY 9. Všechny dřevoobráběcí stroje nabízené pod značkou ROJEK včetně všech mechanických dílů jsou kompletně vyráběny v závodě v Kostelci nad Orlicí na nové technologii na tváření plechů (CNC nůžky, CNC laser, CNC ohraňovací lis) a stojany strojů jsou svařovány na japonských svařovacích automatech. Pro ovládání je použita elektroinstalace od francouzské firmy Schneider Electric a pro pohon elektromotory italské značky CEG.

Rojek: Nová srovnávačka s protahem MSP 415

MSP_VDA_6448.jpg

Kombinovaná srovnávací a tloušťkovací frézka MSP 415 z inovované řady Rojek EURO 9 disponuje komfortním vedením obrobku na litinových stolech s vysokou přesností o rozměru 1600x420 mm, maximální šířkou srovnávání 410 mm a maximální výškou tloušťkování 230 mm. Výraznou konstrukční změnou oproti předchozímu modelu je především komfortní paralelní odklápění srovnávacích stolů na masivních závěsech.

Představujeme: Formátovací pila ROJEK PF 300 L

Formatovaci-pila-Rojek-PF-300L.JPG

Formátovací pila ROJEK PF 300 L je inovovaným výrobkem z produktové řady strojů INDUSTRY 9 českého výrobce ROJEK dřevoobráběcí stroje a. s. Tato formátovací pila je svými rozměry určena pro práci v profesionálních provozech.

Pozvánka: Navštivte stánek firmy ROJEK na veletrhu WOOD-TEC

pozvanka-rojek-wood-tec-2015.png

Společnost ROJEK - český výrobce dřevoobráběcích strojů a tepelné techniky si Vás dovoluje pozvat k návštěvě své expozice na veletrhu WOOD-TEC 2015. Výstaviště BVV, pavilon V, číslo stánku 008 - 20. - 23. 10. 2015.

Wood-Tec 2015: Novinky v expozici ROJEK

01_ROJEK-logo_white.jpg

Společnost ROJEK poprvé představí na veletrhu WOOD-TEC dřevoobráběcí stroje Série ROJEK EURO9 a INDUSTRY9 v kompletních plně inovovaných řadách. U obou těchto řad jsou zvýšeny technické parametry a komfort obsluhy. V řadě INDUSTRY Plus bude novinkou zcela unikátní řešení formátovací pily UNICA SAFE.

POZVÁNKA: Předváděcí dny dřevoobráběcích strojů ROJEK

pozvanka-predvadeci-dny-rojek.png

Dovolujeme si Vás pozvat na předváděcí dny dřevoobráběcích strojů a tepelné techniky společnosti ROJEK. Dále pak k prohlídce výrobního závodu v Kostelci nad Orlicí s představením výroby dřevoobráběcích strojů a kotlů na tuhá paliva. Předváděcí dny společnosti ROJEK se konají ve dnech 26. - 29. května a 1. - 5. června 2015 v Častolovicích.

POZVÁNKA - Dny otevřených dveří Rojek 28.-30. května 2014

pozvanka_rojek-dny-otevrenych-dveri.jpg

Dovolujeme si Vás pozvat do sídla společnosti ROJEK k návštěvě vzorkoven kompletního sortimentu dřevoobráběcích strojů a tepelné techniky. Dále pak k prohlídce výrobního závodu s představením výroby dřevoobráběcích strojů a kotlů na tuhá paliva. Dny otevřených dveří ROJEK se konají ve dnech 28. - 30. května v Častolovicích.

Nalezeno: 18 záznamů, Zobrazeno: 1 - 15

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu