Výchozí reklama
Výchozí reklama
Články » Design/Trendy » Dveře

Dveřní kování: Mušle neskrývají jen perly!

Nenápadné klenoty, který rozjasní každé posuvné dveře! Přesně takové jsou praktické mušle, které v sobě neskrývají perly, ale působivé výplně z nejrůznějších materiálů!

Mušle MAXIMAL, matný nikl, výplň dřevo
Zdroj: M&T

„Mušle z modelové kolekce MAXIMAL nenabízejí pouze výběr z mnoha povrchových úprav, ale také z celé řady designových výplní. Vnitřek mušlí, které slouží k otevírání posuvných dveří, tak může zdobit například organické dřevo, kov nebo elegantní černá kůže,“ uvádí pan Roman Ulich, hlavní designér společnosti M&T, jediného českého výrobce designového dveřního kování. Designově sladit mušle s povrchem dveří či s výplněmi pro kliky ze stejnojmenné řady kování tak nebylo nikdy jednodušší!

Výchozí reklama
Mušle MAXIMAL, matný nikl, výplň černá kůže
Mušle MAXIMAL, matný nikl, výplň černá kůže
Mušle MAXIMAL, lesklý chrom, výplň bílá
Mušle MAXIMAL, lesklý chrom, výplň bílá
Mušle MAXIMAL, matný nikl, výplň dřevo
Mušle MAXIMAL, matný nikl, výplň dřevo

Material & Technology s.r.o. – M&T

První a zároveň jediný český výrobce designových dveřních klik využívající moderní technologie pro žádané a velmi kvalitní povrchové úpravy - matný nikl a nitrid titanu v několika barevných odstínech. U svých výrobků klade hlavní důraz na kvalitu, mnohaletou funkčnost a moderní design. Nové designy vznikají přímo pod rukama pracovníků firmy od návrhu až po realizaci ve výrobě. Pro spokojenost zákazníků je připraven kompletní výrobní program včetně okenních klik, bezpečnostních rozet, madel, pantů, posuvných systémů, kování na skleněné dveře a dalších požadovaných doplňků - vždy ucelený sortiment ve stejném designu, povrchové úpravě a barvě. www.kliky-mt.cz.

Doporučte článek:

Doporučení článku e-mailem

Ohodnoťte článek:
5.0/5 (1 hlasů)

Hodnocení článku

5.0/5 (1 hlasů)

Další články z rubriky

Související články


Komentáře (0 celkem)

Článek zatím nemá žádné komentáře

Komentovat článek (pro komentář k článku se musíte přihlásit nebo registrovat )

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu