Výchozí reklama
Výchozí reklama
Články » Design/Trendy » Osvětlení

Kam se schoval LED?

Potemnělá koupelna a vy potřebujete rychle najít něco v zásuvce koupelnové skříňky. Známá situace, kvůli které však nemusíte hned rozsvěcovat hlavní světlo. Stačí zásuvku jednoduše otevřít... a svítit! Ptáte se, jak je to možné? No přece díky schovanému LED osvětlení uvnitř zásuvky!

Zdroj: Dřevojas v.d.

„Integrované LED diodové pásky umí reagovat na samotný pohyb zásuvky. S jejím otevřením a zavřením se světlo buď rozsvěcuje, nebo zhasíná, což je praktický detail, který v koupelně rozhodně oceníte,“ říká Ing. Petr Blažek, generální ředitel společnosti Dřevojas, v. d., tradičního českého výrobce koupelnového nábytku, a dodává: „Tuto šikovnou vychytávku si můžete do svých zásuvek nechat zhotovit na zakázku."

Výchozí reklama

detail zásuvky z řady ENZO, do které lze zabudovat LED pásek
Detail zásuvky z řady ENZO, do které lze zabudovat LED pásek

To však není jediné místo, kam se může LED světlo ve vaší koupelně schovat. Další důmyslnou skrýš mu nabízejí třeba zrcadlové skříně, tzv. zrcadlové galerky. „Nenápadné vertikální světelné rampy se zabudovanými LED diodami můžete najít například u naší galerky ENZO. Ovládají se jednoduše pomocí vypínače umístěného na spodní straně galerky, kde je navíc ukryta další světelná lišta, která krásně osvětluje plochu umyvadla,“ doplňuje Ing. Blažek. Kromě samotného zrcadla s umyvadlem osvítí LED diody také vnitřní prostor galerky. Dokonce můžete intenzitu osvětlení i plynule snižovat či zvyšovat, zkrátka jak zrovna potřebujete.

Tak neváhejte a vybavte si chytře schovaným LED osvětlením i svoji koupelnu!

Dřevojas, v. d.
Společnost Dřevojas je jedním z nejvýznamnějších a největších českých producentů a dodavatelů koupelnového nábytku na český i evropský trh. Téměř 70. letá tradice výroby se promítá do vysoké kvality provedení a zajímavého designu, který dokáže oslovit a zaujmout. Výjimečná je společnost Dřevojas také pro vývoj a výrobu vlastních keramických umyvadel k většině produktových řad, a to pod registrovanou evropskou značkou Dreja®, která dodává tomuto nábytku punc originality a nezaměnitelnosti. Firma se v současné době specializuje na výrobu koupelnového nábytku pro Českou republiku, Slovensko, ale i Rusko, Německo a stabilně také vyváží své výrobky do Švýcarska. Více informací naleznete na www.drevojas.cz.

Doporučte článek:

Doporučení článku e-mailem

Ohodnoťte článek:
5.0/5 (1 hlasů)

Hodnocení článku

5.0/5 (1 hlasů)

Další články z rubriky

Související články


Komentáře (0 celkem)

Článek zatím nemá žádné komentáře

Komentovat článek (pro komentář k článku se musíte přihlásit nebo registrovat )

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu