Výchozí reklama
Výchozí reklama
Články » Design/Trendy » Schody

Lehce s dřevem, vzdušně se sklem!

Na první pohled doslova nepřehlédnutelný prvek – hlavní schodiště – nemusí vůbec působit mohutně. Ba právě naopak! Stačí jen zvolit jeho správný typ.

Bočnicové schodiště
Zdroj: J.A.P.

„Výsledná podoba schodiště má prostor zdobit a zároveň působit odlehčeně. Dobrou volbou může být typ bočnicového schodiště JAP 1020, které ve vás evokuje představu, že si jen tak volně pluje prostorem,“ radí Petr Paksi, obchodní ředitel společnosti J.A.P., výrobce interiérových schodišť. To je možné díky absenci těžkopádně působících schodišťových konstrukcí.

Výchozí reklama

Nosnou konstrukci schodiště tak tvoří kovové bočnice, jež jsou vhodné pro doplnění celoskleněným zábradlím. To je díky bočnicím pevně ukotveno. Z využití skla u zábradlí nemusíte mít vůbec obavy, jelikož skleněnou zábradelní výplň tvoří pevné a odolné kalené sklo, které je až pětkrát odolnější vůči nárazu do plochy než sklo obyčejné. Navíc je výrobci většinou využíváno v sendvičové konstrukci pro posílení jeho síly.

Společnost "J.A.P." spol. s r. o.
Přerovská společnost J.A.P. působí na českém trhu již od roku 1991. Její filozofií je dodávat na trh stavební kovové prvky vysoké kvality s nápaditým designem, za přijatelnou cenu. Svým zákazníkům nabízí celoskleněné produkty, včetně designového Grafoskla, stavební pouzdra pro zasouvací dveře, ucelenou nabídku posuvných systémů po stěně, stahovací schody, včetně jejich protipožární a zateplené úpravy, interiérová a exteriérová točitá, segmentová a bočnicová schodiště, nerezové zábradlí. Svoji obchodní politiku směřuje jak na tuzemský, tak zahraniční trh. Bližší informace na www.japcz.cz.

Doporučte článek:

Doporučení článku e-mailem

Ohodnoťte článek:
5.0/5 (1 hlasů)

Další články z rubriky

Související články


Komentáře (0 celkem)

Článek zatím nemá žádné komentáře

Komentovat článek (pro komentář k článku se musíte přihlásit nebo registrovat )

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu