Výchozí reklama
Výchozí reklama
Články » Aktuality » Představení firmy

Dřevoprodej Praha: Kvalitní dřevo na dosah ruky

Ať už se chcete pustit do stavby nového nábytku, schodiště, podlahy nebo je vaší vášní truhlařina, potřebujete k tomu kvalitní dřevo. Kde ho ale sehnat a nekoupit přitom zajíce v pytli? My to víme a rádi se s vámi o náš tip podělíme!

Dřevoprodej ISPAS Praha
Zdroj: ISPAS

Dřevoprodej ISPAS Praha

Pro kvalitní dřevo už nemusíte jezdit za Prahu. U nás si na své přijde opravdu každý, máme pro vás dřevo prvotřídní kvality. Ať už sháníte spárovky, překližky, terasová prkna nebo palubky, s námi své představy přeměníte v realitu. Veškeré naše dřevo pochází ze severu Ruska, kde stromy rostou déle než v Evropě, díky tomu je dřevo pevnější a má lepší kvalitu. A abyste se do realizace svých plánů mohli pustit co nejdříve, máme všechno řezivo skladem, kde je připraveno k okamžitému odeslání nebo osobnímu odběru.

Prohlédněte si nabídku Dřevoprodej ISPAS Praha.

Výchozí reklama

Dřevoprodej ISPAS Praha

Řezivo – velký sklad a prodejna Praha

A kam že se za kvalitním dřevem vydat? Náš prodej dřeva v Praze sídlí na adrese Na Drahách 131, Zlatníky-Hodkovice, 252 4. Tam si můžete prohlédnout a osahat celou naší nabídku dřeva a navíc se s námi poradit.

Rádi vám pomůžeme s výběrem truhlářského řeziva pro váš kutilský projekt. Po nákupu vám všechno dřevo pomohou naložit naši siláci, kteří vám tak ušetří čas i síly. Dveře do truhlářského ráje jsou vám otevřeny každý všední den od 7 do 16 hodin. Veškeré řezivo si však můžete objednat i online  z pohodlí domova, kam vám vše doručíme.

Dřevo řežeme na míru

Chcete se po doručení dřeva pustit ihned do práce? Tomu rozumíme, a proto vám dřevo nařežeme na míru pomocí formátovací pily značky Robland, abyste s ním měli co nejméně práce. Stačí se s námi domluvit na naší kamenné prodejně, která sídlí na adrese Na Drahách 131, Zlatníky-Hodkovice, 252 41 nebo nám požadavky připsat k objednávce. Myslete však na to, že zájem o řezání dřeva na míru je vysoký, a proto nám vyřízení vaší objednávky může trvat například dva dny. Avšak když nám zavoláte předem, my vám vše včas připravíme!

Kontakt:

ISPAS

ISPAS DŘEVOPRODEJ
Na Drahách 131, Zlatníky-Hodkovice, 252 41
Tel.: +420 606 792 360
E-mail: info@ispas.cz
www.ispas.cz

Doporučte článek:

Doporučení článku e-mailem

Ohodnoťte článek:
5.0/5 (1 hlasů)

Hodnocení článku

5.0/5 (1 hlasů)

Další články z rubriky

Související články


Komentáře (0 celkem)

Článek zatím nemá žádné komentáře

Komentovat článek (pro komentář k článku se musíte přihlásit nebo registrovat )

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu