Výchozí reklama
Výchozí reklama
Články » Odborná témata » Soutěže

Nadace Dřevo pro život vyhlásila soutěž pro studenty

Soutěž, jejímž cílem je podpořit využití dřeva ve stavebnictví, pořádá Nadace dřevo pro život. Informuje o tom portál konstrukce.cz., s tím, že studenti mohou přihlásit svůj návrh do největší české studentské soutěže zaměřené na dřevěné stavění „Stavby s vůní dřeva“.

Soutěží se o ceny v celkové hodnotě 200 000 Kč., uzávěrka on‑line přihlášek je 30. června 2019. Soutěž se záštitou tří ministerstev a sedmnácti odborných fakult a škol z Česka a Slovenska je určena studentům vyšších odborných a vysokých škol, kteří se zaměřují na dřevěné stavby a konstrukce. Přihlašovat lze i návrhy vytvořené v rámci ročníkové, bakalářské nebo diplomové práce. Návrh by však měl odrážet téma ročníku: „Dřevo nás chrání“.

Výchozí reklama

Na výběr mají soutěžící dvě kategorie: Dřevěné stavby – malé a Dřevěné stavby – velké. V každé kategorii vybere přes letošní léto odborná porota a laická veřejnost jednoho vítěze. Další oceněné studenty zvolí dva partneři soutěže. „Novinkou letošního 7. ročníku je i tzv. zvláštní ocenění. To může odborná porota udělit návrhům, jež budou z určitého pohledu výjimečné, ať již se bude jednat o technické rozpracování, působivou vizualizaci nebo inovativní řešení,“ vysvětlila vedoucí soutěže Eliška Morcinková z Nadace dřevo pro život.

Více informací na: www.StavbySVuniDreva.cz

Doporučte článek:

Doporučení článku e-mailem

Ohodnoťte článek:
5.0/5 (1 hlasů)

Další články z rubriky

Související články


Komentáře (0 celkem)

Článek zatím nemá žádné komentáře

Komentovat článek (pro komentář k článku se musíte přihlásit nebo registrovat )

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu