Výchozí reklama
Výchozí reklama
Články » Aktuality » Novinky

Nový web společnosti HETTICH: Informační studna pro odborníky i běžné zájemce o bydlení

Byla spuštěna nová verze webových stránek firmy HETTICH, jednoho z největších světových výrobců nábytkového kování. Odborníci zde naleznou vylepšenou podporu pro návrh, výrobu a montáž nábytku a kování, včetně konfigurátorů korpusů, závěsů, zásuvek, posuvných dveří a optimálního postupu přípravy konkrétní zakázky, včetně CAD asistence a další podpory.

Zdroj: Hettich

V posledních červnových dnech byla spuštěna nová verze webových stránek firmy HETTICH, jednoho z největších světových výrobců nábytkového kování. Odborníci zde naleznou vylepšenou podporu pro návrh, výrobu a montáž nábytku a kování, včetně konfigurátorů korpusů, závěsů, zásuvek, posuvných dveří a optimálního postupu přípravy konkrétní zakázky, včetně CAD asistence a další podpory.

Designová galerie

Web však zaujme i laickou veřejnost. Sekce Designová galerie (Design Gallery) přináší zajímavé ukázky použití výrobků v praxi, s nápady pro jednotlivé obytné místnosti, technické zázemí domu, kancelář i výrobní prostory.

Inspirace Hettich

Sekce Inspirace  je zdrojem zajímavých nápadů pro bydlení.

Fascin[action]

Program Fascin[action] představuje stylová řešení, která nadchnou každého. Moderní design nábytku totiž může přinést potěšení z jeho užívání díky promyšlenému elegantnímu řešení, které umí dokonale a beze zbytku využít každý milimetr obytného prostoru.

Výchozí reklama

Inteligentní kuchyně Hettich

Ergonomii pohybu v kuchyni a chytré využití prostoru zase řeší speciální sekce Inteligentní kuchyně (Intelligent Kitchens). V této sekci zájemci najdou nápady pro skladování potravin, přípravu stravy, uložení nádobí a vybavení, ale také pro mytí a odpadové hospodářství. Pro tyto účelové programy jsou k dispozici ke stažení tématické brožury.

HETTICH Mediatéka

Zajímavé informace a vědomosti jsou soustředěny do sekce HETTICH Mediatéka, kde jsou pro zájemce přehledně soustředěny veškeré informační materiály ke konkrétním výrobkům nebo skupinám výrobků, včetně instruktážních filmů, reklamních videí, montážních návodů, katalogů, certifikátů a kompletní výrobní dokumentace. Pro výběr a filtrování materiálů slouží jednoduchý interaktivní výběrový formulář.

Zdroj: Hettich

Doporučte článek:

Doporučení článku e-mailem

Ohodnoťte článek:
5.0/5 (1 hlasů)

Hodnocení článku

5.0/5 (1 hlasů)

Další články z rubriky

Související články


Komentáře (0 celkem)

Článek zatím nemá žádné komentáře

Komentovat článek (pro komentář k článku se musíte přihlásit nebo registrovat )

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu