Výchozí reklama
Výchozí reklama
Nalezeno: 6 záznamů, Zobrazeno: 1 - 6

Nový web společnosti HETTICH: Informační studna pro odborníky i běžné zájemce o bydlení

HETTICH_Home.jpg

Byla spuštěna nová verze webových stránek firmy HETTICH, jednoho z největších světových výrobců nábytkového kování. Odborníci zde naleznou vylepšenou podporu pro návrh, výrobu a montáž nábytku a kování, včetně konfigurátorů korpusů, závěsů, zásuvek, posuvných dveří a optimálního postupu přípravy konkrétní zakázky, včetně CAD asistence a další podpory.

HETTICH ČR, k.s.: Nová vzorkovna nábytkového kování otevřena!

Vzorkovna-spolecnosti-Hettich-CR.jpg

Technici a pracovníci marketingu společnosti Hettich ČR, k.s., jednoho z největších světových výrobců nábytkového kování a významného dodavatele tohoto sortimentu zákazníkům v České republice, dokončili montáž expozic v nově připravené podnikové vzorkovně ve Žďáře nad Sázavou. Nový showroom přímo v budově výrobního závodu tak přináší další možnost předvedení výrobního programu prodejcům kování a výrobcům nábytku.

WOOD-TEC 2013: Tři revoluční novinky nábytkového designu pod značkou BLUM

Blum_box0604_3-TANDEMBOX.jpg

Na rozlehlé ploše velethu WOOD-TEC byly představeny netradiční možnosti použití nábytkového kování osvědčených výrobních programů společnosti BLUM. Své důstojné místo však našly i tři novinky, připravené pro evropský trh ...

ASTIN = posuvné systémy na nejvyšší úrovni …

astin-decor-1.jpg

Nově vyvinutý materiál Astin Decor je vhodný pro výplně dveří a příček. Dodává se v různých barvách, designu a povrchu, aby bylo možno zhotovit jedinečné dveře ...

Utvářet nábytkové trendy je nejen vzrušující, ale i poučné

www_BOX1585.jpg

BLUM, s.r.o.: Nábytkové kování a vize budoucnosti jsou nám vlastní. Společnost BLUM patří mezi přední evropské dodavatele nábytkového kování nejvyšší kvality s dlouhou tradicí. Svými výrobky i vývojovým úsilím mění trendy výroby nábytku a přináší nové revoluční tendence, směřující ke spokojenému užívání interiéru prostřednictvím poznání ergonomie uživatelů domácnosti. Snad žádný významný veletrh s tématikou bydlení se neobejde bez představení novinek, které pak na dlouhá léta poznamenají konstrukci nábytku i filozofii jeho užívání.

Blum - otevírání nábytku je stále dokonalejší

woodtec-2011_blum.jpg

Především nábytkové kování prezentovala na veletrhu WOOD-TEC firma Blum, s.r.o. Systémy kování jsou uloženy za čely nábytku a přispívají uživatelům ke zjednodušení a ergonomičnosti průběhu pohybu při otevírání a zavírání nábytku ve všech místnostech bytu.

Nalezeno: 6 záznamů, Zobrazeno: 1 - 6

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu