Výchozí reklama
Výchozí reklama
Nalezeno: 11 záznamů, Zobrazeno: 1 - 11

Pozvánka: Konference INTERIÉRY 2021

pozvanka_konference_2021.JPG

Ve čtvrtek 4. listopadu 2021 se koná jubilejní 10. ročník konference INTERIÉRY, která je určena interiérovým designérům, architektům, výrobcům nábytku a dalším profesionálům z oboru interiérů. Akce bude probíhat v Brně, na BVV v přednáškovém sále Rotunda, který má úžasnou atmosféru. Program přednášek je již znám a těšit se můžete na mnoho zajímavých témat, která mají posluchače posunout v kreativním myšlení a k inovacím, dodat odvahu k úžasným realizacím a uskutečnění svých vizí.

Pozvánka: Konference Interiéry - Místo, kde se design potkává s businessem

pozvanka_konference.jpg

Celoživotní vzdělávání a získávání nových informací je pro práci interiérové architekta nezbytností. Kromě čtení článků a návštěv veletrhů je v České republice těchto možností poskromnu. Nejvýznamnějším projektem v oblasti navrhování a zařizování interiérů je konference Interiéry, která se koná již od roku 2012. Letos akce proběhne dokonce na půdě univerzity, což její postavení ještě umocňuje.

Pozvánky: Tradiční podzimní akce pro odborníky - seminář Interiéry 2017

pozvanka-seminar-interiery-2017.JPG

Ani v letošním roce by neměl ve vašem diáři chybět seminář Interiéry 2017, který se koná 9. listopadu jako vždy na VOŠ a SPŠ Volyně. Ti z vás, kteří zde ještě nebyli, se možná ptají proč?

Pozvánka: Magazín Interiéry křtí Jiří Pelcl

pozvanka-interiery3-krest-Jiri-Pelcl.jpg

Milovníci interiérového designu, srdečně vás zveme na křest 3. letošního vydání odborného magazínu Interiéry, který proběhne na Siréna Party! KDY: ve středu 7. června od 18 hodin KDE: v showroomu INNEX - Přemyslovská 2845/43, 130 00 Praha 3, metro, tram FLÓRA

Pozvánka: Odborný seminář Interiéry 2016 - Již popáté!

logo_seminar_2016.jpg

Ano, je to tak! Letošní seminář Interiéry slaví své první jubileum (5. ročník) a stává se tak tradiční podzimní akcí. Do diáře si tedy dejte datum 3. listopadu a připravte se na nabitý program. Letošní hlavní téma je příběh - příběh realizací, designérů a materiálů.

ŠACH-MAT v interiéru

Trachea_novika_T.acrylic_MAT_odstin_bila_foto_zdroj_Trachea.jpg

Při vyslovení slovního spojení šach-mat, by s vaši hrou ve slangu šachistů byl tzv. konec. Ovšem ve světě interiérového designu je slovíčko mat kouzelnou formulí. Právě matné povrchy hrají prim na nábytku, dveřích i dalších interiérových doplňcích… Kdo to určil? Největší světové nábytkářské výstavy a veletrhy…

Povánka: Odborný seminář Interiéry 2015 nabírá obrátky

Pozvanka-Seminar-Interiery-2015.jpg

Ani letos nebude na podzim chybět možnost poslechnout si řadu zajímavých přednášek z oboru navrhování a zařizování interiérů. Letošní seminář Interiéry koná již po čtvrté a poprvé bude na žádost posluchačů dvoudenní. Kdo se tedy v oblasti interiérů pohybuje, měl by si dát do diáře termín 26. – 27. října, litovat nebude.

POZVÁNKA: Odborný seminář Interiéry již potřetí

logo_seminar_2014.png

Letos na podzim, přesně 6. listopadu 2014, se koná ve Volyni na VOŠ a SPŠ již třetí ročník úspěšného semináře Interiéry zaměřeného zejména pro profesionály. Stejně jako loni čeká posluchače přes 20 zajímavých, výstižných a stručných přednášek. Ústředním tématem celé akce se nesou trendy a novinky, a tak na vás čeká přednáška na téma co to trend vlastně je, jak trendy prezentují média a jak nás ovlivňují, zda je trendem v navrhování spíše ruční kresba či vizualizace na počítači a mnoho dalšího.

Ohlédnutí za seminářem Interiéry 2013

seminar-interiery-2013.jpg

Zajímá vás co se událo na letošním odborném semináři Interiéry 2013? Přečtěte si tento článek ...

POZVÁNKA: Odborný seminář "INTERIÉRY 2013"

seminar-interiery-2013.jpg

Dovolujeme si vás pozvat a informovat o zajímavém a pestrém programu odborného semináře Interiéry 2013, který se koná 31.10. na půdě VOŠ a SPŠ Volyně.

POZVÁNKA: Úspěšné pokračování semináře „Interiéry 2013“

seminar-interiery-2013.jpg

Po vydařeném prvním ročníku semináře „Interiéry 2013“, který se konal minulý rok na podzim vás zveme na další pokračování. Akce se koná 31. října 2013 opět v areálu VOŠ a SPŠ Volyně.

Nalezeno: 11 záznamů, Zobrazeno: 1 - 11

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu