Výchozí reklama
Výchozí reklama
Články » Design/Trendy

JAP: Plameňáci, kam se podíváš…

Veselé dekory růžových plameňáků rozvášní interiér… co jej vsadit pod ochranu skla Grafoskla? Lesklý obklad stěn je odolný a praktický…více v přiloženém tipu od českého výrobce JAP FUTURE.

JAP: grafosklo - Plameňáci
Zdroj: JAP

Charakteristické růžové zbarvení i postoj na jedné noze… aktuálním hitem nejrůznějších módních a bytových doplňků jsou exotičtí plameňáci!

I vy jste propadli jejich podmanivému kouzlu a toužíte je do svého interiéru vnést nejen coby dekoraci, ale přímo jako zařizovací prvek? Zapomeňte na tapety a různé ne zrovna odolné nálepky – vsaďte na sklo s grafickým dekorem! „V naší originální kolekci vzorů pro Grafosklo, které se vyrábí laminací speciální fólie s natištěným motivem ke kalenému sklu, nechybí ani tito oblíbení růžoví živočichové,“ uvádí PaedDr. Petr Paksi, DBA, obchodní ředitel společnosti JAP FUTURE, která se zabývá výrobou celoskleněných interiérových prvků.

Výchozí reklama

A pokračuje: „Dekor se na fólii tiskne UV odolnými barvami, takže se nemusíte obávat, že by časem plameňáci pozbyli něco ze své barevné krásy. Kalené sklo navíc ochrání grafický motiv před poškrábáním a jiným poškozením.“

Plameňáky ale i jinými motivy lze pomocí Grafoskla ozdobit nejen velkoformátové obklady stěn o velikosti 1,40 x 2,80 metru, ale také celoskleněné dveře a zástěny, celoskleněná zábradlí, dokonce i schodišťové nášlapy či desky stolů. Více na www.japcz.cz.

Společnost JAP FUTURE s. r. o.

Přerovská společnost JAP FUTURE působí na českém trhu již od roku 1991. Její filozofií je dodávat na trh stavební prvky vysoké kvality s nápaditým designem, za přijatelnou cenu. Svým zákazníkům nabízí prémiové dveře, skryté zárubně, obložková i bezobložková stavební pouzdra pro zasouvací dveře, ucelenou nabídku posuvných systémů po stěně, celoskleněné produkty, včetně designového Grafoskla, stahovací schody, včetně jejich protipožární a zateplené úpravy, interiérová a exteriérová točitá, segmentová a bočnicová schodiště, nerezové zábradlí. Svoji obchodní politiku směřuje jak na tuzemský, tak zahraniční trh. Bližší informace na www.japcz.cz

Doporučte článek:

Doporučení článku e-mailem

Ohodnoťte článek:
5.0/5 (1 hlasů)

Další články z rubriky

Související články


Komentáře (0 celkem)

Článek zatím nemá žádné komentáře

Komentovat článek (pro komentář k článku se musíte přihlásit nebo registrovat )

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu