Výchozí reklama
Výchozí reklama
Nalezeno: 11 záznamů, Zobrazeno: 1 - 11

JAP: Dveře, které mlží

celosklenene_dvere_piskovani_do_ztracena_posuv_PREMIUM_foto_zdroj_JAP_FUTURE.jpg

Novinkově řešené pískované sklo, které přechází do ztracena… netradiční řešení skleněné pískované plochy představuje JAP FUTURE.

JAP: Plameňáci, kam se podíváš…

obklad_steny_z_Grafoskla_foto_zdroj_JAP_FUTURE.jpg

Veselé dekory růžových plameňáků rozvášní interiér… co jej vsadit pod ochranu skla Grafoskla? Lesklý obklad stěn je odolný a praktický…více v přiloženém tipu od českého výrobce JAP FUTURE.

JAP: Kreslit, psát i počítat …rovnou na stěnu!

obklad_EFEKTA_s_magnetickou_tabuli_v_detskem_pokoji_foto_zdroj_JAP_FUTURE__2_.jpg

Dětská fantazie ráda kreslí, tak proč tuto radost nedopřát v dětském pokoji ve velkém. Stačí obklad stěny EFEKTA použít s povrchem z materiálu magnetické tabule, která přímo vybízí k malování fixami. Až dítě vyroste, stačí danou desku vyměnit za desku s povrchem, který může sloužit třeba jako šatní stěna, nebo jen designově ladit s ostatním nábytkem v pokoji. Více se dozvíte v našem tipu od přerovského JAP FUTURE.

JAP: Ukryto za sítí

dvere_IDEANET_Silver_posuv_PREMIUM_foto_zdroj_JAP_FUTURE__1_.jpg

Konstruktéři dveří nepřestávají udivovat svými nápady, jakými výplněmi dveřní křídlo vybaví. Nyní do nich nově zapekli kovovou síť… více se dozvíte v aktualitě českého výrobce designových dveřních kompletů – JAP FUTURE.

JAP: Paprsky LASERu

bocnicove_schodiste_JAP_1020_LASER_atypicke_laserovane_zabradli_foto_zdroj_JAP_FUTURE.jpg

Přesnost laseru umožňuje cokoli i … atypické tvary schodišťové zábradlí. Více v novinkovém řešení schodiště LASER od českého JAP FUTURE.

Zrcadlo, zrcadlo...šup na dveře!

dvere_MASTER_DOOR_se_zrcadlovym_oplastenim_foto_zdroj_JAP_FUTURE.JPG

…kdo je v zemi zdejší nejzrcadlovější? Přeci dveře MASTER DOOR! Ty mohou nově nést na svém povrchu také zrcadlovou plochu, a to díky modernímu hliníkovému rámu, který tvoří jejich konstrukci. Věc je to nevídaná, neslýchaná, ale více než praktická!

JAP: Dvě křídla schovaná ve zdi

PROFIKIT_KOMFORT_foto_zdroj_JAP..JPG

Skládací pouzdro PROFIKIT už umí schovat dvě posuvná křídla a přitom si zachovává svoji schopnost mini transportních rozměrů. PROFIKIT KOMFORT se jednoduše skladuje i transportuje na místo stavby a přitom dokáže schovat hned dvoje dveře.

J.A.P.: Neviditelný posuv

Dvere_Strong_v_posuvu_Premium_foto_zdroj-J-A-P.jpg

Na první pohled není vidět nic… A o to právě jde!... Více se dozvíte v přiložené aktualitě od českého výrobce designových dveřních systémů – společnosti J.A.P.

Tajné dveře

Dvere_MASTER_bezoblozkove_pouzdro_Aktive_skryta_zaruben_Aktive_povrch_tapeta_foto_zdroj_J.A.P..jpg

A máme tu jeden zajímavý tip pro interiér – TAJNÉ DVEŘE… od českého výrobce JAP ...

Design, trendy: NALINKUJ SI …

Celosklenene_dvere_piskovany_motiv_posuvne_do_stavebniho_pouzdra_AKTIVE_STANDARD_foto_zdroj_J.A.P__11_.jpg

Mít vše nalinkované - to je známé úsloví, které vyjadřuje přesný cíl a jasný životní plán. Linkování však v žádném případě neznamená nudu a všednost, zvláště pokud ho přeneseme do našeho bydlení. Tam rozehraje dobrodružnou cestu jemných linek napříč celým zařízením interiéru.

Koupelny, které si dělají, co chtějí…

01-Overface_digitalni_potisk_koupelnovych_dvirek_motiv_HIBISCUS_foto_zdroj_Trachea.jpg

O zařízení interiéru koupelny rozhodují majitelé. Navzdory mnohdy zajímavému prostoru, který přímo vybízí k netradičnímu uchopení, vznikne opět klasika… Chcete vědět, jak to vypadá, když vezme design do ruky přímo koupelna a nechá zajímavé materiály i technologie promluvit o své povaze?

Nalezeno: 11 záznamů, Zobrazeno: 1 - 11

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu