Výchozí reklama
Výchozí reklama
Články » Odborná témata » Software

TopSolid: Od návrhu až po výrobu, to je klíč k úspěchu!

Představte si komplexní řešení Vaší výroby v podobě jediného softwaru, který bez problému pokryje všechny nároky na denní pracovní potřeby Vaší firmy. Software TopSolid je jediný integrovaný CAD-CAM systém, vyvinutý speciálně pro potřeby dřevovýroby.

Software TopSolid
Zdroj: www.topsolid.cz

Díky svému velkému rozsahu, umožňuje CAD-CAM software TopSolid navrhnout a též vyrobit téměř cokoliv - od hraček, hudebních nástrojů přes schodiště, dveře, okna, až po nábytek, dekorační panely a celé vybavení interiérů rodinných domů či prodejen. Možnosti jsou vskutku rozmanité a záleží pouze na uživateli, jakou oblast tvorby si z TopSolidu vybere pro vlastní výrobu.

TopSolid - KuchyňTopSolid - Schodiště

TopSolid - výrobaTopSolid - Hudební nástroje

Systém je modulární a je možné přizpůsobit ho přesně Vašich požadavkům. Můžete pracovat pouze v modulu CAD, určenému pro konstrukci v různých úrovních dovedností, nebo rozšířit své působení i na modul obrábění CAM a využít tak možnosti komplexního CAD-CAM prostředí.

Jedinečnou výhodou softwaru TopSolid je využitelnost všech dat z návrhu až do výroby.Jedinečnou výhodou softwaru TopSolid je využitelnost všech dat z návrhu až do výroby.

Jedinečnou výhodou softwaru TopSolid je využitelnost všech dat z návrhu až do výroby, což šetří Váš čas na přípravu celé zakázky. Ať navrhujete malou komodu, nebo velkou kuchyňskou linku, všechny použité prvky se promítají do kusovníků, výkresové dokumentace, výpisů pro objednávky nebo montážních listů. Ze všech těchto podkladů můžete jednoduše vytvořit tiskové sestavy pro zákazníka či do výroby, např. nabídkový list, objednávky a štítky pro označování dílců nebo čárových kódů pro CNC obrábění. Všechna data jsou navíc znovu použitelná pro opakovanou výrobu, nebo je můžete využít jako podklady pro komunikaci se subdodavateli (výroba skla, kovovýroba, laserování…).

Ať už máte běžné dřevoobráběcí stroje, nebo vlastníte konkrétní CNC stroj, TopSolid se plně přizpůsobí druhu Vaší výroby. TopSolid není jen silným pracovním nástrojem díky své všestrannosti a preciznosti, velkou zárukou tohoto softwaru je především technická podpora specializovaných techniků, kteří jsou vždy ochotni a připraveni Vám při práci se softwarem pomoci.

Software TopSolid
www.topsolid.cz



 

Výchozí reklama
Doporučte článek:

Doporučení článku e-mailem

Ohodnoťte článek:
5.0/5 (1 hlasů)

Hodnocení článku

5.0/5 (1 hlasů)

Další články z rubriky

Související články


Komentáře (0 celkem)

Článek zatím nemá žádné komentáře

Komentovat článek (pro komentář k článku se musíte přihlásit nebo registrovat )

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu