Výchozí reklama
Výchozí reklama
Články » Aktuality

Revoluce mezi dřevostavbami

Dřevostavby hlásí novinku – typový dům, který si pod vedením architekta může každý upravit podle svého, a navíc má už ve svém základu nadstandardní výbavu ...

Rodinný dům VEXTA

Kamenné fasádní tapety, zabudovaná vlhkostní čidla či komplexní řešení chytré domácnosti… To jen namátkou nabízí novinková atriová dřevostavba VEXTA PERFECTO, která se vyjímá nejen vysokým standardem svého vybavení, individuálními službami architekta, ale především unikátní variabilitou svého provedení.

Podstatou přízemní atriové dřevostavby VEXTA PERFECTO je konfigurace dispozic přesně na míru svých majitelů a nadstandardní vybavení již v základu. Jedinečný modulární systém s úpravami počítá, a tak si lze dům dopřát ve variantě 2+kk stejně dobře jako 5+kk. Atypický design dřevostavby přitom vychází z přízemních staveb s velkými prosklenými plochami, který umocňují autentické fasádní obklady, takzvané kamenné tapety. „Kamenná tapeta je vysoce estetická i praktická. Jejím základem jsou totiž epoxydové pryskyřice s tenkou vrstvou pravého kamene, díky čemuž je odolná vůči poškození. Navíc je široce využitelná a dostupná v různých barevných provedeních,“ uvádí Tomáš Veselý, ředitel značky VEXTA DOMY, předního českého výrobce dřevostaveb.

Vysoký standard domů VEXTA PERFECTO podtrhuje i fakt, že každému klientovi je individuálně k dispozici architekt, který navrhuje řešení jednotlivých požadavků včetně terénních a stavebních úprav či interiérové vybavenosti. „PERFECTO je už ve svém základním vybavení doslova nabito moderními technologiemi, a to včetně instalovaného systému chytré domácnosti. Díky němu mohou majitelé pohodlně ovládat vytápění, stínění osvětlení či otevírání garážových vrat, i když zrovna nejsou doma,“ vyzdvihuje Tomáš Veselý za VEXTA DOMY. Automatickou součástí vybavení dřevostavby je už také podlahové topení, krbová kamna integrovaná do komínu či centrální vysavač, jehož centrální jednotka pro svod nečistot je umístěna mimo obytnou část domu. Samotná vnitřní konstrukce domu je opatřena chytrými čidly hlídající vlhkost skeletu, čímž předcházejí jeho případnému poškození. Konstrukce dřevostavby je také vylepšena o tepelně-izolační vlastnosti díky nadstandardní tloušťce izolace. To v kombinaci s tepelným čerpadlem typu vzduch-voda a aktivní rekuperací podporuje energetickou nenáročnost provozu domu.

VEXTA PERFECTO V 3D PROHLÍDCE

A jak získat co nejpřesnější představu, jak bude nové bydlení vypadat?  Stačí si projít virtuální prohlídku! „Aby noví majitelé měli co nejpřesnější vizi projektu, a to jak z exteriéru, tak interiéru, je jim k dispozici aplikace s 3D modelem domu, díky níž si ho mohou kdykoliv procházet a pružně zareagovat na případné úpravy,“ dodává na závěr praktický tip Tomáš Veselý za VEXTA DOMY. 

Výchozí reklama

VEXTA DOMY
VEXTA a. s. je ryze českým dodavatelem moderních dřevostaveb, působící na českém trhu od roku 2012. Její filozofií je výstavba vysoce kvalitních domů a komplexní klientský servis, zahrnující nejen projektovou dokumentaci a výstavbu domu na klíč, ale i zajištění související inženýrské činnosti. Svým zákazníkům nabízí výstavbu jak typových domů, kde klientské změny jsou samozřejmostí, tak i stavby dle individuálních projektů. Zájemcům navíc poskytuje osobní konzultace a prohlídky ve vzorových domech v Čechách i na Moravě. Na své dřevostavby dává také ojedinělou celoživotní záruku na skelet domu. Od roku 2016 je značka VEXTA DOMY členem Asociace dodavatelů montovaných domů, která sdružuje dodavatele splňující přísné požadavky na návrh i realizaci stavby podle certifikace Dokument národní kvality. www.vexta-perfecto.cz

 

Doporučte článek:

Doporučení článku e-mailem

Ohodnoťte článek:
5.0/5 (1 hlasů)

Další články z rubriky

Související články


Komentáře (2 celkem)

  • Honza Fernez: Dřevostavby Úterý 23. Listopad 2021 14:41
  • Václav Jánský: Dřevostavba Pondělí 22. Duben 2024 21:30
Komentovat článek (pro komentář k článku se musíte přihlásit nebo registrovat )

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu