Výchozí reklama
Výchozí reklama
Články » Design/Trendy

Trachea kuchyně: Nová jako stoletá

Patinované dekory patří mezi stálice nábytkových povrchů. Patinaci může nést i foliovaný nábytek, který je příznivý svojí cenou. Jak vzniká patinace, abychom na ni nemuseli čekat popisuje český výrobce Trachea.

Šatna: fóliovaná dvířka T.classic dub sterling, patina old
Zdroj: TRACHEA

Nestárněte společně s nábytkem! Jeho atraktivní postaršený vzhled výrobci dokážou vytvořit během pár dní. „Dnes není třeba čekat, až nábytkové povrchy skutečně zestárnou. Současné materiály umí mimořádně věrně napodobit vzhled patiny. Příkladem jsou fóliovaná dvířka T.classic, u nichž kouzlo realistické patinace spočívá v poctivé ruční práci,“ říká Martin Dusík, vedoucí obchodního oddělení společnosti Trachea, největšího českého výrobce nábytkových dvířek a panelů, a celý proces popisuje: „Na povrch fólie se nanáší barva, která se následně ručně stírá. V plastické struktuře dřevodekoru však zůstane částečně zachována, čímž je napodoben dlouholetý proces stárnutí. Tím, že se jedná o ruční práci, je každý kus originál, a to ještě přidává na věrohodném vzhledu patiny.“ Nová nábytková dvířka tak rázem budou vypadat jako stoletá! A ti, kteří by dali přednost laku před fólií, nemusí zoufat – patinu na svém povrchu umí rychle vykouzlit i nábytková dvířka v exkluzivním lakovaném provedení.

www.trachea.cz

TRACHEA, a.s.

Společnost TRACHEA je největším českým výrobcem komponentů - dvířek pro nábytkářský průmysl, který se na trhu pohybuje již od roku 1996. Významná část její činnosti se soustředí na produkci nábytkových dvířek pro celý interiér včetně komerčních prostorů, více méně zaměřenou na dvířka kuchyňská. Za dobu své existence se společnost vypracovala do špičky výrobců v tomto oboru, nezastupitelný podíl na tom má vysoce moderní výrobní technologie, obsáhlost produktových řad. TRACHEA spolupracuje s více jak sty maloodběrateli i prestižními velkoodběrateli, významné partnerství ji pojí s dodavateli špičkových materiálů pro výrobu nábytkových komponent. Více o společnosti na

www.trachea.cz.

Výchozí reklama
Doporučte článek:

Doporučení článku e-mailem

Ohodnoťte článek:
5.0/5 (1 hlasů)

Hodnocení článku

5.0/5 (1 hlasů)

Další články z rubriky

Související články


Komentáře (1 celkem)

  • Roman Tyčka: Pelmel Pondělí 09. Květen 2022 07:49
Komentovat článek (pro komentář k článku se musíte přihlásit nebo registrovat )

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu