Výchozí reklama
Výchozí reklama
Články » Aktuality » Představení firmy

Představujeme: NÁBYTEK MIKULÍK s.r.o. - výrobce nábytku pro vás vytvoří věrný 3D model vaší nové kuchyně

Rekonstrukce a zařizování vaší nové domácnosti je zdlouhavý a náročný proces, je ale možné si ho výrazně usnadnit. Pokud vybíráte novou kuchyňskou linku, nekupujte ji naslepo. Hrozí, že výsledek nebude odpovídat vašim představám a vy se tak zbytečně připravíte o čas i peníze. Při rekonstrukci kuchyně je vždy lepší vsadit na ověřené výrobce, kteří vám dokážou vytvořit věrný 3D model, abyste měli jasnou představu o budoucím srdci vašeho domova.

Věrný 3D model kuchyně
Zdroj: NÁBYTEK MIKULÍK s.r.o.

Kompromisy se vám v kuchyni nevyplatí

Volbu kuchyňské linky byste rozhodně neměli podcenit – jen těžko byste totiž našli kus nábytku, který budete používat tak dlouho jako kuchyňskou linku. Stůl, postel či skříň můžete snadno obměnit jednou za pár let, výměna kuchyňské linky ale stojí značné úsilí a finance, je proto důležité zvolit design, dekor a příslušenství tak, aby se vám linka líbila i za mnoho let.

Ačkoliv se trendy v interiérovém designu neustále vyvíjí, jsou faktory, které z módy nevyjdou nikdy: funkčnost, praktičnost, důmyslnost a kvalita. Více než kde jinde u kuchyňské linky platí pravidlo „méně je více“. Střídmost a jednoduchost při zařizování kuchyně rozhodně nejsou na škodu, základní velké kusy nábytku je vždy lepší vybírat spíše v neutrálnějších tónech, které pak následně můžete doplnit barevnými doplňky dle vašeho vkusu.

NÁBYTEK MIKULÍK s.r.o.

Výchozí reklama

Při výběru je proto vhodné porozhlédnout se po lokálních výrobcích, jako je například moravská rodinná firma Nábytek Mikulík s více než třicetiletou tradicí, která klade důraz na kvalitní a zároveň cenově dostupné zpracování nábytku. Zároveň vám nabízí možnost zpracování věrného 3D návrhu kuchyně, abyste mohli každý detail doladit ještě předtím, než se dělníci vůbec pustí do práce. Díky tomu budete mít mnohem lepší představu, jak bude vaše nová kuchyňská linka reálně vypadat v prostoru. Zároveň se vyvarujete zklamání, které se často pojí s objednáním kuchyňské linky bez 3D vizualizace, kdy vám přijde něco docela jiného, než jste si představovali. 

NÁBYTEK MIKULÍK s.r.o.

Věrné zobrazení každičkého detailu

Nespornou výhodou 3D návrhu kuchyně je eliminace rizika nespokojenosti zákazníka s výsledným vzhledem – jednoduše se vám nestane, že kuchyňská linka nebude odpovídat vašim představám až po její instalaci, kdy s tím už nepůjde nic udělat.

Grafické 3D návrhy kuchyní jsou vskutku věrné: co vidíte v návrhu, to také dostanete. V případě, že potřebujete poradit nebo nemáte konkrétní představu, jak by měla vaše nová kuchyně vypadat, odborně vyškolený personál s mnohaletými zkušenostmi vás nasměruje správným směrem a doporučí vám i oblíbená řešení ostatních klientů. Výsledný model s vámi pak bude ladit tak dlouho, dokud nebudete maximálně spokojeni. 

NÁBYTEK MIKULÍK s.r.o.

Chcete si nechat vyrobit kuchyňskou linku na míru? V Nábytku Mikulík si dozajista vyberete – odborníci s vámi proberou vaše možnosti, navrhnou pro vás 3D model a následně pro vás kuchyni vyrobí a smontují přesně podle vašich přání a potřeb.

www.nabytek-mikulik.cz

Zdroj: www.ceskestavby.cz

Doporučte článek:

Doporučení článku e-mailem

Ohodnoťte článek:
5.0/5 (1 hlasů)

Hodnocení článku

5.0/5 (1 hlasů)

Další články z rubriky

Související články


Komentáře (0 celkem)

Článek zatím nemá žádné komentáře

Komentovat článek (pro komentář k článku se musíte přihlásit nebo registrovat )

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu