Výchozí reklama
Výchozí reklama
Články » Aktuality

TOS Svitavy jde na veletrh WOOD-TEC 2011

V oboru rozmítacích pil probíhá nepřetržitý vývoj a uplatnění nových trendů. Veletrh Wood-Tec 2011 bude jenou z velkých příležitostí jak se seznámit s novinkami od společnosti TOS Svitavy.

Jednohřídelová rozmítací pila PWR 421
Autor: TOS Svitavy, a.s.

Konání veletrhu WOOD-TEC 2011 v areálu brněnského výstaviště je pro každého zpracovatele dřeva nejen v České republice, ale i v okolních zemích, výzvou a možností poznání, co je nového v nabídce strojů a zařízení pro dřevozpracující průmysl, jaké jsou nové trendy při obrábění, inspirací pro další vývoj.

Snad  každý, kdo se pohybuje v oboru zpracování dřeva, zná i TOS Svitavy. Tradice výroby dřevoobráběcích strojů ve Svitavách je datována desítky let nazpět, už do období 20 – 30 let minulého století, kdy zde působily firmy Reform, Johan, Kindl a další, které se výrobou dřevoobráběcích strojů zabývaly. Na tyto tradice navázal v roce 1948 vzniklý TOS Svitavy a pokračoval v nastoupeném trendu, vyrábět kvalitní a pokrokové dřevoobráběcí stroje. Stroje z TOS Svitavy pracují ve všech obydlených kontinentech na zeměkouli. Během let se výrobní program TOSu Svitavy přizpůsoboval aktuálním potřebám trhu a na výstavách a veletrzích v Brně se TOS Svitavy vždy prezentoval aktuální nabídkou svého sortimentu.

Výchozí reklama

V posledních letech zaujímají hlavní pozici v nabídce TOS Svitavy rozmítací pily - jednohřídelové pily PWR421, s prořezem do 160 mm, s možností použití přestavitelných pilových pouzder, dále dvouhřídelové rozmítací pily PWR412 a PWR422. Tyto výkonné stroje umožňují prořez až do 250mm. V oboru rozmítacích pil probíhá nepřetržitý vývoj a uplatnění nových trendů. O těchto novinkách budou návštěvníci v průběhu výstavy informováni. Dvouhřídelová pila PWR412 a jednohřídelová pila PWR421 bude také vystavena na stánku TOS Svitavy na veletrhu WOOD-TEC 2011.

Dalšími stroji sortimentu společnosti TOS Svitavi jsou krátící pily PWK40, PWK60/70, tloušťkovací frézky FWJ63/80,  kvalitní čtyřstanné hoblovací a profilovací frézky FWP23, P23 a celý sortiment menších truhlářských strojů.  I tyto stroje budou mít na veletrhu Wood-Tec své zástupce.

Další informace naleznete na strákách společnosti TOS Svitavy, a.s.

Doporučte článek:

Doporučení článku e-mailem

Ohodnoťte článek:
0.0/5 (0 hlasů)

Hodnocení článku

0.0/5 (0 hlasů)

Další články z rubriky

Související články


Komentáře (0 celkem)

Článek zatím nemá žádné komentáře

Komentovat článek (pro komentář k článku se musíte přihlásit nebo registrovat )

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu