Výchozí reklama
Výchozí reklama
Články » Odborná témata » Stroje

Novinka - Sbíjecí automat na palety s unikátním systémem pohonu z dílny rožnovské firmy STÖRI MANTEL

Novinkou v expozici STÖRI MANTEL, s.r.o. bude na veletrhu WOOD-TEC sbíjecí automat na palety SMPA 500.1 Electric Drive.

Sbíjecí automat na palety SMPA 500.1 Electric Drive
Zdroj: WOOD TEC 2011
Autor: STÖRI MANTEL, s.r.o.

Novinkou v expozici STÖRI MANTEL, s.r.o. bude na veletrhu WOOD-TEC sbíjecí automat na palety SMPA 500.1 Electric Drive, který využívá unikátní myšlenku lineárních aktuátorů jako elektromechanického systému pohonu. Nový systém pohonu přináší nejen bezproblémový provoz, ale také výraznou energetickou úsporu, čímž se přímo dotýká možnosti navýšení zisku na paletě. „K výhodám tohoto stroje z naší produkce patří nejen nízká spotřeba 1,2 kWh (proti 10,2 kWh u hydraulického systému), ale při tomto systému pohonu odpadají další servisní náklady, jako je údržba hydrauliky, tj. výměna oleje, filtrů, atd. Sbíjecí automat splňuje také ekologické požadavky (odpadá likvidace oleje), je bezpečný, tedy v plném rozsahu splňuje evropské normy. Nezanedbatelnou výhodou je i jeho nízká hlučnost,“ uvedla Ing. Eva Žlebková, vedoucí marketingu firmy.

Výchozí reklama

Výrobní firma dřevoobráběcích strojů STÖRI MANTEL z Rožnova pod Radhoštěm na veletrhu představí také jednokotoučovou rozmítací pilu FLS 170, podstolní krátící pilu UKS 700 a optimalizační krátící pilu KP 900 Easy Cut. Hlavní výrobní program firmy lze rozdělit do tří základních okruhů: pily na podélné rozmítání, pily na příčné krácení a stroje na výrobu palet.

„Veletrhu Wood-Tec se účastníme pravidelně už od roku 2001. Máme zde možnost se setkat s našimi zákazníky a obchodními partnery a prezentovat novinky a stroje z našeho výrobního programu. Naší cílovou skupinou jsou zejména výrobci nábytku, schodů, dveří, oken, podlah, dále pilařské provozy a v neposlední řadě jsou našimi zákazníky firmy zabývající se výrobou palet,“ poznamenala Ing. Žlebková.

Firma STÖRI MANTEL byla založena v roce 1995 za účelem vývoje a výroby dřevoobráběcích strojů, výrobky byly výhradně exportovány do zemí západní Evropy. V roce 2001 rozšířila firma své obchodní aktivity do Česka a Slovenska a také do zemí střední a východní Evropy. STÖRI MANTEL se zabývá nejen vývojem, výrobou a prodejem, ale nabízí rovněž odborné poradenství spojené s komplexní dodávkou požadovaných technologických celků na zpracování masivního dřeva.

Zdroj: www.wood-tec.cz
Truhlářský Portál je oficiálním mediálním partnerem veletrhu WOOD-TEC

Doporučte článek:

Doporučení článku e-mailem

Ohodnoťte článek:
0.0/5 (0 hlasů)

Další články z rubriky

Související články


Komentáře (0 celkem)

Článek zatím nemá žádné komentáře

Komentovat článek (pro komentář k článku se musíte přihlásit nebo registrovat )

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu