Výchozí reklama
Výchozí reklama
Články » Odborná témata » Stroje

Unikátní automatický olepovací stroj firmy MINIPROF

Automatický olepovací stroj MINIPROF AUTOMATIC CSC-SYSTEM patří v současnosti k vlajkovým lodím firmy MINIPROF.

MINIPROF AUTOMATIC CSC-SYSTEM
Zdroj: Wood Tec 2011
Autor: www.miniprof.cz

Automatický olepovací stroj MINIPROF AUTOMATIC CSC-SYSTEM patří v současnosti k vlajkovým lodím firmy MINIPROF. Vyznačuje se unikátní extrémně tuhou konstrukcí z oceli, litiny a speciálně vyvinutého hydrobetonu, což zaručuje vysokou kvalitu, životnost a přesnost nastavení pracovních poloh všech agregátů. Frézovací nástroj je osazen HM destičkami v kombinaci radius a 45 stupňů. Díky revolverovému nastavení frézovacích agregátů lze během několika sekund nastavit frézování fazetky 45 stupňů u tenkých pásek nebo rádius u tlustších pásek.

„Pracovní části stroje jsou výsledkem patnáctileté spolupráce našich zákazníků s konstruktéry a výrobou. Stroj je vybaven inovovanou nanášecí jednotkou, zónou pro navádění pásky, hrubým kapováním pásky z role, přítlačnou zónou, přesným kapováním, osvědčenými frézovacímí agregáty s revolverovým nastavením poloh a inovovanými plošnými cidlinami. Přesné kapování využívá systému kyvných nůžek, který naši zákazníci využívají k plné spokojenosti mnoho let,“ uvedl Bc. Marcel Pekař, obchodní ředitel firmy.

Výchozí reklama

Na veletrhu WOOD-TEC firma také předvede svůj nejvýkonnější model ručních olepovaček - MINIPROF MANUAL SPEED 62, dále ruční oboustrannou frézu MINIPROF FINAL, závěsné pracoviště MINIPROF CENTRUM, pneumatickou přísavku MINIPROF PNEUFIX a odsávače. „Návštěvníky veletrhu WOOD-TEC chceme oslovit užitečnými a precizně zhotovenými výrobky pro stolaře a truhláře, kterým vycházíme vstříc již více než 20 let. Naší cílovou skupinou jsou jak menší dílny, tak i velké firmy. Důležité je, že zákazníci znají jméno MINIPROF a vědí, že všechny naše stroje jsou originály. Ty sami vyvíjíme na základě dlouholetých zkušeností a jako výrobci dbáme především na stoprocentní servis pro zákazníka,“ konstatoval obchodní ředitel.
MINIPROF zahájil svou historii před 23 lety se zaměřením na truhlářskou výrobu. První model olepovacího stroje MINIPROF 100 vznikl po několikaletém vývoji přímo v truhlářském provozu a postupem času byl zdokonalen do dnešní podoby. Později získal certifikaci a zejména spokojené zákazníky nejen v tuzemsku, ale i v zahraničí. „Náš sortiment se rozrostl o další olepovací stroje a jiné zařízení potřebné pro olepování. Aby byla naše nabídka co nejširší, neustále se snažíme přicházet na trh se zajímavými novinkami, inovovány jsou také naše stávající produkty. Kvalita a cenová dostupnost zajistily našim výrobkům zájem zákazníků nejen u nás, ale i v dalších 40 zemích světa,“ dodal.

Zdroj: www.wood-tec.cz
Truhlářský Portál je oficiálním mediálním partnerem veletrhu WOOD-TEC

Doporučte článek:

Doporučení článku e-mailem

Ohodnoťte článek:
0.0/5 (0 hlasů)

Hodnocení článku

0.0/5 (0 hlasů)

Další články z rubriky

Související články


Komentáře (0 celkem)

Článek zatím nemá žádné komentáře

Komentovat článek (pro komentář k článku se musíte přihlásit nebo registrovat )

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu