Výchozí reklama
Výchozí reklama
Články » Aktuality » Novinky

Na veletrh FOR FURNITURE za designovými kousky i originálním nábytkem

Vybavujete si právě dům nebo sháníte originální a designové doplňky, kterými byste si „oživili“ vlastní bydlení? V tom případě byste si neměli nechat ujít návštěvu 2. ročníku veletrhu nábytku a bytového designu FOR FURNITURE. Ten se bude konat ve dnech 22. – 25. března v PVA EXPO PRAHA v Letňanech.

FOR FURNITURE 2012 - logo

Tento jarní veletrh je na rozdíl od podzimní podobně zaměřené veletržní akce FOR INTERIOR výjimečný tím, že se zaměřuje na prezentaci současného designu, novinek a trendů v oblasti interiérů. K vidění tak zde budou opravdové designové kousky, které byste jinde obtížně hledali. Těm bude navíc na veletrhu vyčleněna speciální sekce s názvem Design Shaker, ve které se budou prezentovat firmy splňující předem daná kritéria.

Výchozí reklama

Své aktuální kolekce zde představí například firmy Bonaldo nebo Situs, která zde bude prezentovat své novinky – stůl CETUS z masivního ořechu upraveného voskem a  židle z masivního dřeva s povrchovou úpravou přírodním voskem, ve třech variantách nerezových podnoží. K dalším firmám, které budou moci návštěvníci zhlédnout v hale Design Shaker patří dodavatel svítidel a osvětlovacích systémů s prvotřídním designem a technickou kvalitou, společnost Selene spol. s r.o. Ta je na českém trhu výhradním zastoupením firmy Artemide, která se řadí mezi celosvětovou špičku v oblasti navrhování a výroby svítidel s maximálním důrazem na kvalitní design výrobků. Interiérová svítidla,sedací nábytek a doplňky do interiéruzde představí architektonické a designérské studio působící v oblastech produktové designu, architektury i grafiky DESIGN VISION s.r.o. K vidění zde budou nejen designové kousky, ale také prvotřídní technologie. Tu bude reprezentovat revoluční kávovar Mypressi TWIST, který je ve světě ceněn nejen pro své umění přípravy zdravé a kvalitní kávy, ale i pro svůj vybroušený design a kvalitu provedení. Zajímavou expozici představí rovněž společnost TalentDesign, která spolupracuje se studenty designu i s již vystudovanými designéry, jimž nabízí příležitost realizovat jejich návrhy. Chybět zde nebudou ani takové firmy jako je firma TON a.s. či firma Konsepti, která se představí se značkou Kartell . Firma La Casa Nova představí futuristické křeslo BOUNCE mladé indické designérky Fenny Genatry. Na expozici společnosti Oxygenic zase budou moci návštěvníci obdivovat svítící nábytek značky Moree.

Na veletrhu FOR FURNITURE bude k vidění také expozice známého moderátora Patrika Hezuckého, který si nedávno otevřel obchod s francouzskými designovými sedačkami Cozy Concept. Společnost se specializuje na prodej sedacího nábytku a bytových doplňků. Všichni návštěvníci veletrhu, kteří se zastaví u stánku DesignŠkoly v hale Designu, si budou moci zarezervovat půl hodinu bytového poradenství s absolventy DesignŠkoly zdarma.

FOR FURNITURE  doplní i další čtyři souběžně probíhající veletržní akce – FOR HABITAT, FOR OFFICE, FOR GARDEN a FOR GREENERY.  Všech pět vzájemně propojených veletrhů přispívá k celkové úspěšnosti celé akce, neboť nabídnou návštěvníkům ucelenou přehlídku souvisejících oborů. Více informací najdete na stránkách http://www.forfurniture.cz/.

Doporučte článek:

Doporučení článku e-mailem

Ohodnoťte článek:
0.0/5 (0 hlasů)

Hodnocení článku

0.0/5 (0 hlasů)

Další články z rubriky

Související články


Komentáře (0 celkem)

Článek zatím nemá žádné komentáře

Komentovat článek (pro komentář k článku se musíte přihlásit nebo registrovat )

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu