Výchozí reklama
Výchozí reklama
Články » Aktuality » Novinky

DESIGN SHAKER – přetřes otázek a nápadů současného designu - Veletrh For Furniture 2012

Společnost ABF, a.s. přichází s novinkou. V rámci 2. ročníku veletrhu nábytku a bytového designu FOR FURNITURE připravujeme nový projekt na podporu novinek a tématu designu s názvem DESIGN SHAKER.

DESIGN SHAKER
Zdroj: For Furniture 2012

Tomuto projektu bude vyčleněna speciální výstavní hala, ve které budou mít možnost designéři a firmy splňující předem daná kritéria prezentovat své produkty.
Společnosti, které by rády v této hale vystavovaly, budou vybírány na základě posouzení organizátora, a to dle následujících požadavků:

  • novinka na trhu s kvalitním designem
  • inovativní český výrobek
  • český výrobce s tradičně kvalitním současným designem
  • špičkový zahraniční současný design

Místo: Hala 2, sektor D, celkem 800 m2

Cílem celé akce je rovněž rozpoutání debaty o současném designu. Proto její nedílnou součástí bude diskusní setkání formou kulatého stolu na téma „Kam kráčí současný design?“, ke kterému budou přizváni nejvýznamnější čeští designéři, teoretici designu či výrobci, kteří vnímají design jako přidanou hodnotu svých výrobků. K tématu mají co říci i mladí designéři, například projekt zástupce „mladé generace“ TalentDesign. Myslíte si, že i vy máte co říci k současnému designu? Potom byste si neměli účast na veletrhu FOR FURNITURE ujít.

Zdroj: Veletrh FOR FURNITURE 2012

Výchozí reklama
Doporučte článek:

Doporučení článku e-mailem

Ohodnoťte článek:
0.0/5 (0 hlasů)

Další články z rubriky

Související články


Komentáře (0 celkem)

Článek zatím nemá žádné komentáře

Komentovat článek (pro komentář k článku se musíte přihlásit nebo registrovat )

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu