Výchozí reklama
Výchozí reklama
Články » Aktuality

Firmy vybrané zákazníky dostaly ceny

Na krajském úřadě v Ústí nad Labem dnes odborná komise Sdružení českých spotřebitelů slavnostně předala ceny podnikatelům. Ocenění dostaly i dvě truhlářské firmy - Olympie, s.r.o. a Milan Kafan.

Ocenění dostaly i dvě truhlářské firmy
Autor: Ústecké noviny

A to těm, které do ankety „Spokojený zákazník Ústeckého kraje“ za rok 2012 nominovali jejich spokojení zákazníci.

Ústecký kraj pravidelně akci podporuje. Ocenění mohou vybraní podnikatelé užívat dva roky, informovala Ústecké novinky mluvčí ústeckého hejtmanství Alena Tichá.

Z celkem 32 došlých nominací vybrala odborná komise 11 podnikatelů, kterým byl udělen titul „Spokojený zákazník Ústeckého kraje“ za rok 2012. Předsedou komise je Petr Husák, který je zároveň členem Zastupitelstva ÚK a předsedou sociálního výboru. Spolu s ním ceny předával radní Petr Jakubec.

Výchozí reklama

„V dnešní uspěchané době je složité udržovat úzké vazby se svými obchodníky, jsme zvyklí nakupovat ve velkých hypermarketech, kde se nemusíme s nikým bavit a jen si vyřídit svůj nákup. Vám se daří i v tak velké konkurenci vyniknout a dosáhnout toho, že se k vám zákazníci nejenom rádi vrací, ale vašeho přístupu k nim si zároveň cení,“ řekl v úvodu radní.

Seznam oceněných podnikatelů:

Olympie, s.r.o. (Zakázkové truhlářství), Petr Mrňák (Servis domácích spotřebičů), Lada plus, s.r.o. (Restaurace Aladdin), Milan Kafan (zakázkové truhlářství), Motorest Koliba, spol. s r.o., Zdeněk Kopta-Auto Kopta (prodej, opravy a kompletní servis automobilů), Pneucentrum P&S, s.r.o.,Kominictví - Martin Jirát, Jindřich Souček, Václav Havlan (Voda-topení-plyn - instalace, opravy,revize), Josef Pokštefl ( Výměna oken, stavební práce),Hana Vaněčková (Oční optika)

Zdroj: Ústecké noviny

Doporučte článek:

Doporučení článku e-mailem

Ohodnoťte článek:
5.0/5 (1 hlasů)

Hodnocení článku

5.0/5 (1 hlasů)

Kategorie článku

Články » Aktuality

Další články z rubriky

Související články


Komentáře (0 celkem)

Článek zatím nemá žádné komentáře

Komentovat článek (pro komentář k článku se musíte přihlásit nebo registrovat )

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu