Výchozí reklama
Výchozí reklama
Články » Aktuality » Novinky

PODZIM SI UŽIJTE V KARIBIKU… S GRAPEFRUITOVÝM NÁBYTKEM!

Znáte grapefruit - citrus s červenou dužinou? A věděli jste, že my Evropané jsme ho poprvé objevili kdysi dávno ve slunném Karibiku? A že je zdravý, protože jeho semínka neshnila na kompostu amerického lékaře - jelikož obsahují antibiotické látky?

Nábytková dvířka Trachea - novinka foliované provedení grapefruit
Zdroj: Trachea

Pokud ne – nevadí. Ponořte se alespoň díky jeho zářivě sytým odstínům červené a oranžové do tropické atmosféry Karibského moře
a zapomeňte díky tomu na nadcházející podzimní plískanice… Novinka z dílny společnosti Trachea - foliované provedení nábytkových dvířek v designu GRAPEFRUIT, udělá s ložnicí či dětským pokojem divy a navíc je úžasně prosvětlí! Neváhejte ani chvilku a přesvědčte se sami na www.trachea.cz.

Výchozí reklama

TRACHEA, s.r.o. 

Společnost TRACHEA je největším českým výrobcem komponentů - dvířek pro nábytkářský průmysl, který se na trhu pohybuje již od roku 1996. Významná část její činnosti se soustředí na produkci nábytkových dvířek pro celý interiér včetně komerčních prostorů, více méně zaměřenou na dvířka kuchyňská. Za dobu své existence se společnost vypracovala do špičky výrobců v tomto oboru, nezastupitelný podíl na tom má vysoce moderní výrobní technologie, obsáhlost produktových řad a patnáctileté zkušenosti v tomto oboru. TRACHEA spolupracuje s více jak sty maloodběrateli i prestižními velkoodběrateli, významné partnerství ji pojí s dodavateli špičkových materiálů pro výrobu nábytkových komponent. Více o společnosti na www.trachea.cz a www.overface.cz .

Doporučte článek:

Doporučení článku e-mailem

Ohodnoťte článek:
5.0/5 (1 hlasů)

Další články z rubriky

Související články


Komentáře (0 celkem)

Článek zatím nemá žádné komentáře

Komentovat článek (pro komentář k článku se musíte přihlásit nebo registrovat )

Reklama

Partner tém. měsíce

Reklama

WOOD-TEC_logo_2019_v90.jpg logo-cesky-kutil.gif cestadreva-partner-truhlarskyportal-90.jpg SUSO-90-120.gif Hettich-120x90.jpg
Truhlářský portál.cz na: Facebook

© Copyright 1999–2015 Truhlářský Portál.cz. Všechna práva vyhrazena. ISSN 2336-6419. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu vydavatele.

Kvalitní holandský nábytek z masivu za rozumnou cenu